Poate parea aiurea ca scriu acum, in 2013, despre ce s-a intamplat acum 6 ani, in 2007, dar am fost surprinsa ca nu exista niciun comentariu despre aceasta locatie.
De multe ori imi aduc aminte cu placere de team-building-ul de la Vila Verde si imi doresc sa mai ajung pe acolo, cu familia.
Pe scurt, in 2007 am avut parte de o cazare foarte buna, cu camere curate, masa a fost excelenta si am putut sa ne bucuram de toate spatiile vilei unde exista un biliard, table, remy, etc. (chiar si un pian). Nu stiu daca am fost tratati noi mai special, deoarece firma inchiriase toata vila si vroiau sa isi faca reclama buna, dar din punctul meu de vedere, totul a fost extraordinar.
A existat un singur incident mai neplacut, si anume, intr-o noapte s-a spart un racord de la o chiuveta si una din camerele de la parter a fost inundata, iar colegele cazate acolo au fost mutate la etaj. Nu stiu daca a fost vina lor, cred ca asa ceva se poate intampla oriunde, dar sa spunem ca doar pentru asta merita o bila neagra, in rest numai bile albe.
Trimis de lorryblue in 13.09.13 11:34:51
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (lorryblue); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
- Coordonate GPS: 45.17252030 N, 25.67153460 E - neconfirmate încă
Fiind vorba despre un set de impresii de cazare şi un sejur mai vechi de 3 ani, în conformitate cu Regulamentul saitului (vezi Capitolul 1, lit. B, pct. 4), articolul se publică fără PMA std (fără "votul saitului"), el putând fi votat doar simbolic, cu +/-1.
Notă: prevederile punctului mai sus menţionat se aplică doar impresiilor de tip "de cazare", ele nefiind aplicabile articolelor de călătorie.
@webmaster15: Cred ca sunt in regula coordonatele.
Ce stiu sigur e ca se afla amplasata langa o biserica. Multumesc!