Dacă am început cu destinaţiile din 2013, am ajuns cu relatările şi la destinaţii vizitate în 2012, mai ales că aceasta nu a fost recenzată aici până acum.
Localizare: Str. Pescăruşului nr. 8
Aşezată pe faleză dar cu intrarea de pe o stradă paralelă cu aceasta, are mai multe tipuri de camere:
- de 4 stele cu vedere la mare, cu vedere parţială la mare sau deloc, aşezate la etaj;
- de 3 stele sau mai puţin, la parter, folosite de obicei pentru grupuri mici de elevi, din câte mi-am dat eu seama.
Noi am fost în ultima săptămână a lunii august 2012, primind o cameră cu vederă directă la mare, la preţul de 160 ron/noapte.
Camera este foarte spaţioasă, dotată cu tv lcd, minibar, internet wifi, baie curată şi utilată complet. Există şi un balcon mare, cu o masă şi 2 fotolii. Curăţenia era şi ea ok.
Fiind final de sezon mi s-a părut foarte linişte cam peste tot în vilă, inclusiv la restaurantul vilei.
Frumos este că au în curte separeuri acoperite unde poţi servi la umbră masă. Partea mai puţin plăcută este că oferta din meniu e foarte scurtă iar unele lucruri lipseau... (de exemplu pulpele de pui dezosate la grătar).
Ca mijloc de divertisment ai o masă de biliard pe hol, darts iar pentru plajă poţi folosi gratis accesoriile găsite la intrare (colac, mingi de plajă, umbreluţe).
Ţi se dă o cheie de la intrare şi una de la garaj în cazul în care întârzii să descui pensiunea.
Aşezarea pensiunii este undeva spre epavă.
După ce ne-am lămurit cu meniul restaurantului nu prea am interacţionat cu personalul vilei, doar dimineaţa când solicitam câte o cafelatte care putea să fie şi mai bună.
Per ansamblu aş spune, având în vedere că era final de sezon, că preţul putea să fie mai mic decât cel cerut având în vedere că nu era nicio masă inclusă. Nota bună este dată de confortul din camera de 4* şi micile posibilităţi de distracţie.
Trimis de adrian_28_1977 in 13.08.13 08:53:25
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în COSTINEȘTI.
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (adrian_28_1977); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
- Coordonate GPS: 43.95878100 N, 28.64073500 E - neconfirmate încă
@webmaster: am gasit pe harta coordonatele exacte: 43.957271, 28.640907
- Sep.2021 Nu as recomanda-o, raportat calitate pret — scris în 08.09.21 de ux122454 din BRASOV - nu recomandă
- Aug.2021 Vacanta super — scris în 21.08.21 de ux122059 din PANTELIMON [IF] - RECOMANDĂ
- Aug.2014 Recomand cu placere! — scris în 28.08.14 de zola din GALATI - RECOMANDĂ
- Aug.2016 Trident ****, Costinesti — scris în 19.08.16 de RoxanaVasile din BUCUREşTI - RECOMANDĂ