Este situata la marginea Brasovului, departe de zgomotul orasului. O gasiti la intrarea in Brasov dinspre Bucuresti, Ploiesti. Din DN1, venind dinspre Bucuresti, faceti dreapta la indicatorul care semnaleaza prezenta vilei si in 50 – 100 metri ajungeti in curtea mare si generoasa, amenajata si pavata a pensiunii. Adresa este Str. Bunloc, nr. 207, Săcele.
Vila Trapez este clasificata cu 3 stele si le merita din plin. Ba sunt locatii cu mai multe stele pe firmament care mi-au lasat o impresie mai proasta, asa ca ii laud inca din start. Constructia este si deosebit de aspectuoasa. In spatele acesteia, inspre parcare este si o terasa suprainaltata pe cateva trepte fata de pavajul din curte. Parcarea este monitorizata cu camera video. Braduti aliniati si ingrijiti si alti pomisori, dar si gazonul dau o nota verde si ne anunta ca aici locuiesc buni gospodari.
La parter este receptia si sala de mese (si bucataria).
Serviciul de receptie este ireprosabil. Primesti informatiile de care ai nevoie, esti intampinat cum se cuvine, cu ospitalitate, zambete.
Sala de mese este una luminoasa si spatioasa. La micul dejun exista mai multe variante standard, 5 la numar, din care poti alege meniul dorit. Eu am ales mic dejun romanesc, asa se numea una din variante. Si nu am regretat. Mancarea a fost gustoasa si servita prompt si civilizat. Omleta, rosii, castraveti, branza, salam
Camerele, 9 in total, care sunt single si double si cele 2 garsoniere, sunt dispuse la etajele 1,2 si la mansarda.
Am locuit la camera 8, la etajul 2, ultima data. Ultima data spun, pentru ca la acaesta pensiune am fost cazat in mai multe randuri. Camerele sunt cu vedere spre munte oferind pe geam sau din balcon o imagine superba. Perspectiva este spre Muntii Bucegi, zona nord-estica (Moraru, Bucsoiu). Superb! Apa calda, caldura am gasit intotdeauna conform asteptarilor. Wi-fi de calitate. Minibar in camera. Patul lat si confortabil. M-am putut odihni foarte bine. Baia curate, cu cabina de dus, dotari samponele, sapunuri, uscator de par, oglinda, prooape, cele necesare.
Cazarea este de calitate, de altfel tot ce ofera pensiunea se vede ca este cu bun gust, aranjat, curat, bine pus in valoarea.
Este un loc pe care il recomand cu toata convingerea celor care doresc un pic de liniste in proximitatea Brasovului. Nota 10. Bravo!
Rog inserare un clip despre Bucegi / Malaiesti
Multumesc!
Trimis de Dan&Ema in 27.11.17 12:57:37
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (Dan&Ema); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
- Coordonate GPS: 45.60558300 N, 25.65692000 E - CONFIRMATE
@Dan&Ema: Am setat în program coordonatele GPS ale acestei destinaţii, rezultând următoarea poziţionare pe hartă -- click aici.
Ne poţi spune dacă-i ok? (măreşte zoom-ul de pe hartă cât e necesar, până la afişarea poziţionării / încadrării la nivel de stradă etc)===
Ilustrația muzicală sau video-muzicală indicată a fost atașată articolului (vezi sus, imediat sub titlu).
@webmaster26:
45.6052947,25.6524196
Rog repozitionare si mai verific dupa aceea o data. Ar trebui si in text in primul paragraf trecut Str. Bunloc 207, Sacele, in loc de Brasov (desi pe site-ul lor scrie Brasov).
@Dan&Ema: nu era nici ca tine, dar nici ca mine . Acum însă e corect.
@Zoazore: Tzukachara la trapez! In ecler! ????????♂️
@webmaster26
Este! ????
Multumesc!
@Zoazore: Bine ca pe langa semne de exclamare ai pus si un punct. ????
@Dan&Ema: De reţinut pentru mine această locaţie. Reprezintă o opţiune bună de cazare atât pentru o ieşire la Canionul 7 Scări, cât şi pentru explorarea Braşovului. Iar seara merge o tură de shopping prin marile centre comerciale aflate la câteva minute de mers cu maşina. Am în plan o astfel de escapadă (pentru primăvara viitoare, bineînţeles, că acum ni s-au cam blocat cărările).
Toate cele bune!
@Crazy_Mouse:
Ai perfecta dreptate! Si mai poti urca in Postavaru, in Piatra Mare. La 7 Scari poti adauga si Tamina. E aproape si de Aquaparkul din Brasov si de Parcul de cataratori.
Iar vederea spre munte dimineata este de vis daca ai vizibilitate.
Eu cand am fost am degivrat parbrizul, era senin la 7 - 8 dimineata. ca dovada poza, iar cand am plecat spre Predeal - Sinaia s-a lasat ceata si a dispraut panorama Bucegilor. desi nimic nu anunta asa o schimbarea rapida...
Numai de bine! Multumesc de vizita, ecou si vot!
@Dan&Ema: Si eu de o saptamana am vedere permanenta spre munte si de la hotel dar mai ales de la munca , dar ce frumos este sa vezi aparand varful muntelui pe deasupra norilor .
Imi vine sa fac poze in fiecare zi insa programul este foarte incarcat (o multime de traininguri) si o multime de informatii din toate directiile incat uneori doar arunc o ocheada spre munte si-l salut.
Felicitari, votat cu mare drag.
- Aug.2016 Locație deosebita — scris în 01.09.16 de idahim2009 din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Jan.2014 Un weekend minunat — scris în 20.01.14 de krl2013 din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Mar.2013 Delegatie — scris în 01.04.13 de Dan&Ema din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Jan.2010 Superb — scris în 23.05.10 de annays* din PLOIEşTI - RECOMANDĂ
- Oct.2009 Super si cu fooarte bun gust — scris în 26.12.09 de followme din BISTRITA - RECOMANDĂ