Am profitat de cateva zile libere de rusali si impreuna cu inca 4 familii am plecat spre Eforie Nord la Vila Timona.
Am ajuns in jurul orei 10 am dar ne-am invirtit in jurul vilei mai bine de o jumatate de ora pentru ca nu scria nicaieri pe vila pe poarta numele TIMONA. Noroc cu un localnic care ne-a dus de manuta pana in curtea Vilei Timona.
Altfel nu dadadeam de ea.
Vila este frumoasa cu camere spatioase, curate, mobilier modern, aer conditionat individual pe fiecare camera care functiona foarte bine.
Baile mari, spatioase curate etc.
Conditii de servit masa sant puse la dispozitia turistilor in curte si la mansarda, bucatarii cu frigider aragaz, vesela si tot ce-ti trebuie pentru preperarea hranei in regim propriu.
In spatele vilei se afla un gratar din pacate neamenajat unde poti prepara produse specifice,
Distanta pana la plaja aproximativ 10 min de mers pe jos lejer.
Plusuri, situata in centrul statiunii, aproape de plaja, personal amabil, camere frumoase, spatioase, curate, loc de joaca ptr copii, terasa draguta in spatele vilei.
Minusuri, lipsa unei reclame cu vila Timona, amenajarea exterioara lasa de dorit de la poarta pana in dreptul vilei, amenajarea unui gratar cu toat ce-ti trebuie.
Concluzie, o vila draguta, cocheta la preturi accesibile fara posibilitate de servire a mesei
Trimis de mitica070463 in 29.07.13 09:32:55
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în EFORIE NORD. A mai fost în/la: litoral, aproape in toate statiunile
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (mitica070463); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
- Coordonate GPS: 44.06529900 N, 28.63516690 E - neconfirmate încă
@webmaster: da este ok setarea. strada se infunda la un moment dat si ajungi in spatele hotelului Petrolul (cel mai inalt hotel din zona) Pe alee in partea stanga este intrarea la vila timona, este o poarta de fier cam subreda. Intrarea nu e primitoare dar vila e ok
- Sep.2013 Week end la Timona — scris în 10.09.13 de vxp din SEVERIN - RECOMANDĂ