Din start doresc sa spun ca scriu acest review din dorinta de a-i ajuta pe cei care doresc sa gaseasca o cazare. Informatiile din mai multe surse sunt binevenite oricand.
Vila arata bine, e moderna, curata, ingrijita. Punctul forte il reprezinta pozitionarea exact pe faleza. Sunt 10-15 minute de plimbare agale pana la zona mai animata a statiunii.
Camera pe care am avut-o a fost tripla, asezata la demisol, nimic neplacut in asta, era racoare si umbra. Camera spatioasa si bine garnisita cu cele necesare. Dulapul destul de mare, masa, mini-frigider, prosoape si cred ca si ceva produse de baie. Curatenia se face la solicitare, noi nu am stiut... Personalul amabil si politicos, doar putin neatent cred, de vreme ce nimeni nu ne-a anuntat ca trebuie sa solicitam curatenia, cu toate ca ei au sustinut ca ne-au anuntat. Niciunul din cei trei adulti din grupul nostru nu a auzit..in fine. Loc de parcare este in apropiere pe un teren liber.
Singura parte neplacuta a fost faptul ca aproape in fiecare seara se aduna un grup in zona de receptie sau pe terasa, foarte galagios, care statea foooarte tarziu si care producea destul fum de tigara cat sa ajunga pana la noi in camera.
Plaja din apropiere este ingusta, dar e linistita. Cel putin anul trecut nu erau difuzoare si nici cei cu anunturi si oferte nu ajungeau prea des pe acolo. Din nefericire nici cei cu curatenia, dar asta e problema generala pe litoralul romanesc.
Se poate lua masa in apropiere (2-3 minute). Noi am mancat la "Pierre" de cele mai multe ori si ne-a placut mult mancarea. La "itzi-bitzi" nu am incercat inca dar sper sa o probam anul asta.
Avand in vedere ca m-as intoarce acolo totusi, cred ca e de bine pana la urma. :)
Trimis de kimm in 27.06.14 16:19:47
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în COSTINEȘTI. A mai fost în/la: Eforie, Portita, Saturn, Cap Aurora, Neptun
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (kimm); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
- Coordonate GPS: 43.95853720 N, 28.64228030 E - neconfirmate încă
@kimm: bun-venit în comunitatea AmFostAcolo.ro.
- Jul.2016 Sejur reusit — scris în 03.08.16 de andreiploiesti din PLOIESTI - RECOMANDĂ
- Jul.2013 O mini vacanta reusita — scris în 15.07.13 de mihaela_c din ARGES - RECOMANDĂ
- Aug.2011 Informatii utile altor doritori sa vina la aceasta vila — scris în 30.08.11 de veronik din BUCURESTI - nu recomandă
- Jul.2011 Relaxare totala — scris în 20.07.11 de lia_popescu din TARGU JIU - RECOMANDĂ
- Jun.2011 Vila Sunrise — scris în 25.07.11 de shokyrules din SIBIU - RECOMANDĂ
- Aug.2010 Prea multe inconveniente... — scris în 17.08.10 de ANAMA din CRAIOVA - nu recomandă