Am fost al doilea an consecutiv la Sun Flower si daca ne vom reintoarce pe litoralul romanesc vom sta tot la Sun Flower. Sejurul a fost excelent cum de fapt a fost si cel de anul trecut.
Gazdele sunt foarte primitoare si au raspuns imediat la toate doleantele noastre.
Ne plac foarte mult locul de joaca pentru copii, camerele spatioase, bucataria, foisorul, verdeata din jurul casei si locurile de parcare pentru masini.
Nu-i luati in seama pe cei care au postat anunturile negative. Cel mai probabil au asteptat sa primeasca conditii de hotel de 5 stele la pret de vila ori acest lucru nu se poate.
Am stat in vacanta de acum 3 ani la un hotel de 4 stele pe malul marii unde am primit o camera mai mica ca si la Sun Flower, fara loc de parcare pentru masina, galagie pana noaptea tarziu si multe alte neajunsuri, toate acestea la pret dublu ca si la Sun Flower.
Prin urmare recomand cu incredere Sun Flower.
Trimis de lucian oradea in 29.07.14 23:35:32
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în VENUS.
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (lucian oradea); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
- Coordonate GPS: 43.84778300 N, 28.58794300 E - neconfirmate încă
@lucian oradea: bun-venit în comunitatea AmFostAcolo.ro.
@webmasterX: Nu este in regula pozitionarea. Pot sa va trimit o imagine cu pozitionarea corecta insa nu stiu cum sa o trimit. Nu am nici un "tool" pentr "attach file"
@lucian oradea: no, nu-i bai - avem noi o metodă pentru a "descâlci" localizarea
rog aruncă o privire peste următorul link maps.google.ro/maps?q=43. ... &hl=ro&t=m&z=16.
@webmasterX:
Coordonate Vila Sun Flower Venus: 43.847829,28.588003
Succes maxim!
Lucian/Oradea
- Jul.2014 O vacanta placuta — scris în 03.08.14 de Ania Leonor din TG. MURES - RECOMANDĂ
- Jul.2014 Nasol — scris în 16.07.14 de insomnie din GALATI - nu recomandă
- Aug.2012 Un sejur placut si linistit — scris în 27.08.12 de horatiupapiu din ARAD - RECOMANDĂ
- Aug.2012 Ne-am simtit foarte bine — scris în 18.08.12 de IuliaTr din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Aug.2012 Concediu reusit — scris în 16.08.12 de vera* din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Aug.2012 Vila SunFlower- 5 concedii reusite — scris în 14.08.12 de tavio din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Aug.2012 DREPT LA REPLICA la turistii problema — scris în 10.08.12 de cristivenus din MANGALIA