Motivul principal pentru care am ales sa petrecem un weekend la munte la Vila Soimul a fost distanta mica fata de gara (dat fiind faptul ca ajungeam cu trenul la Predeal). Mai mult, conditiile de cazare pareau foarte bune in raport cu pretul redus pe care l-am platit.
Ceea ce ne-a impresionat in mod deosebit a fost ospitalitatea gazdelor care au avut grija sa ne simtim foarte bine pe tot parcursul sederii noastre. Ne-au oferit posibilitatea sa alegem din mai multe camere disponibile, ne-au oferit informatiile necesare unor turisti, iar seara ne-au invitat sa luam masa impreuna, in bucatarie (i-am refuzat politicos, intrucat cu putin timp in urma mancasem in oras la un restaurant).
Camerele spatioase si curate ne-au confirmat de la inceput faptul ca alegerea noastra a fost una pe deplin inspirata. Intre facilitati, semnalul Wi-Fi stabil poate fi considerat un plus. Din ceea ce am observat, vila dispune de parcare proprie.
Ca minus-uri, as putea mentiona mobilierul nu tocmai nou si grupul sanitar nu intr-o stare perfecta de functionare.
Cu toate acestea, felicitari gazdelor, cu siguranta vom reveni cu urmatoarea ocazie.
Trimis de _roxana_ in 20.08.15 22:29:42
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (_roxana_); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
- Coordonate GPS: 45.50660100 N, 25.57271700 E - neconfirmate încă
- Feb.2016 O teapa de zile mari — scris în 19.03.16 de plimbaretul1* din BUCURESTI - nu recomandă
- Jun.2013 Relaxarea totala — scris în 04.07.13 de crina2000 din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Oct.2011 O locatie excelenta in Predeal — scris în 21.04.12 de chris79 din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Aug.2010 Vila Șoimul - o destinație agreabilă — scris în 20.04.12 de Floryn81 din RâMNICU SăRAT - RECOMANDĂ