o locatie minunata avand in vedere apropierea de mare.Diminetile mi le petreceam in compania cafelei pe balconul camerei de unde urmaream rasaritul...
Nu am nici o plangere la adresa conditiilor de cazare nici macar a curateniei pe care oicum ne=o faceam singuri caci am inteles perfect ca suntem la o pensiune si nu un hotel.
Gazde amabile chiar si cu copiii nostri galagiosi, totul a fost perfect. Scriu aceasta recenzie pentru ca ma simteam cumva datoare cu o reclama buna celor de la vila Sofia.
Trimis de laurlivia in 29.06.12 12:09:43
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în COSTINEȘTI.
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (laurlivia); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
@laurlivia: bun-venit pe site si in comunitatea AmFostAcolo!
Multumim pentru impresii, te asteptam si cu alte recomandari din vacantele tale trecute sau viitoare
@laurlivia: Bun venit pe site si in familia AmFostAcolo.ro!
Mai multe detalii, eventual un pret ai putea sa imi zici? Pt ca si eu vreau sa merg in Costinesti vara aceasta si m-ar interesa si conditii si ca pret. Multumesc!
- Jun.2016 Dezastru total — scris în 11.12.16 de Turist 3 din BISTRIţA
- Jul.2015 Vila Sophia un loc de vis — scris în 24.07.15 de ORBAN LACRA* din FăGăRAş [BV] - RECOMANDĂ
- Jul.2015 Binisor — scris în 12.07.15 de elenus din BACAU - RECOMANDĂ
- Aug.2013 Sejur placut — scris în 09.06.14 de catalinorasanu din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Aug.2012 Frumos — scris în 03.09.12 de luliaivascu* din TIRGU MURES - RECOMANDĂ
- Aug.2012 Nu mi-a placut deloc! — scris în 10.08.12 de ada_1490 din PLOIESTI - nu recomandă
- Sep.2011 Un loc frumos — scris în 22.09.11 de catalinorasanu din BUCURESTI - RECOMANDĂ