Perfecta pentru un sejur de neuitat la Predeal, Vila Smaranda e locul multor amintiri si clipe placute, momente de liniste, ospitalitate, caldura, curatenie este tot ceea ce iti poti dori pentru o vacanta de neuitat.
Minunat sa ma pot reintoarce in acelasi loc in care am fost si impreuna cu parintii mei in urma cu aproximativ 4 ani.
Inca de la intrare te intampina caldura oamenilor, primitori gata sa iti ureze bun venit. Camera in care am fost cazata era calduroasa si dotata cu necesarul de lucruri pe care nu trebuie sa le cari dupa tine pentru doar cateva zile, totul in stare perfecta de curatenie.
Cat despre a servi masa in acel loc nu prea am avut timp fiind plecata mai toata ziua in zona partiei care e la doar 10 minute de mers pe jos.
UN AMBIENT MINUNAT PENTRU O VACANTA MINUNATA!!!
Trimis de Ramona23* in 12.01.12 23:33:34
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în PREDEAL.
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (Ramona23*); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
- Coordonate GPS: 45.49972500 N, 25.57225500 E - neconfirmate încă
- Feb.2015 Dezamagire :( — scris în 16.02.15 de Cris_M din BUCURESTI - nu recomandă
- Aug.2013 Un sejur de vis — scris în 23.08.13 de mihaelacostea din PLOIESTI - RECOMANDĂ
- Aug.2013 Un sejur minunat. — scris în 22.08.13 de daviddiana din CAMPINA - RECOMANDĂ
- Aug.2013 Nu merita sa incercati — scris în 19.08.13 de tudorcristina15 din BUCURESTI - nu recomandă
- Jan.2012 O vacanta reusita — scris în 17.01.12 de Alx89 din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Sep.2011 Septembrie 2011 — scris în 10.11.11 de Caroline din CHICAGO - RECOMANDĂ
- Aug.2011 Un gust amar — scris în 28.08.11 de popica1 din GALATI - nu recomandă