Vila Sibel3 / MENIU
Cazare utila in sezonul aglomerat, dar fara pretentii
Am ajuns in aceasta locatie intr-o sambata foarte noroasa si ploioasa. Asa ca am apelat la o cazare cat mai rapida si apropiata de plaja. Evident, nu e pe faleza, dar a urmatoarea strada paralela, adica cea principala. Pozitia destul de buna, cam 5 minute pana la plaja, magazine in preajma destule. Cam astea sunt punctele forte.
Camera in care am stat, ca mai toate, probabil, era mica si incapea in ea doar strictul necesar, adica: O baie mica, in care cadita nu avea nici macar perdea si se balansa, un minifrigider, un televizor de 37 cm, si un pat pe langa care aveai cateva zeci de centimetri pe unde sa mergi, o oglinda, 2 (parca) piese de mobilier.
In concluzie, daca aveti nevoie de cazare destul de aproape de plaja si banii nu sunt prea multi (depinde si de sezon) si nici pretentii nu aveti prea mari, e o varianta buna.
Nu stiu cate stele are pentru ca nu este precizat nicaieri, dar sunt maxim 2. Din pacate nu am facut poze, dar cele de pe site-urile de cazari sunt destul de relevante.
Trimis de brugner in 09.08.11 09:53:46
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în COSTINEȘTI.
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (brugner); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
Mergem la Vila Sibel de 5 ani, si speram sa ajungem si anul acesta. Curtea e spatioasa si copii au unde sa se joace iar domnii de acolo sunt foarte ospitalieri. Noi avem o carte de vizita si pe ea scrie 3 stele.