O varianta foarte placuta de petrecere a concediului pe litoralul romanesc. Vila este situata aproape de Mamaia, deci acces la ce inseamna distractie de toate felurile (cu avantajul ca noaptea te poti odihni departe de muzica data la maxim). Este o constructie cocheta, realizata cu bun gust, camerele sunt mari, peste standardul obisnuit pentru hotelurile de 3-4 stele de pe litoral. Restaurantul si terasa sunt incapatoare, iar mancarea este " ca la mama acasa ", buna si gustoasa. Parcarea exista in realitate (nu doar in paginile de prezentare pe net ca la alte hoteluri cu "staif") si este pazita 24 h. Internet wireless in toata vila; si peste toate aceste adaug amabilitatea personalului care a facut sa ne simtim foarte bine. Plaja este relativ aproape (10 -15 min de mers pe jos) si este curata.
Exista si lucruri mai putin bune, dar sunt generate de buna crestere, educatie si bunul simt al celor care viziteaza zona (mai ales in week-end); din fericire in vacanta noastra am avut parte de vecini ponderati si civilizati.
Daca doriti o vacanta linistita, departe de zgomotul si aglomeratia din Mamaia nu ezitati si alegeti vila Sangria
Cu siguranta noi vom reveni chiar in aceasta vara
Trimis de dumitru.ciambur in 31.07.13 14:53:11
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în MAMAIA. A mai fost în/la: Bucovina, Ardeal, Banat
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (dumitru.ciambur); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
- Coordonate GPS: 44.30063000 N, 28.62279490 E - neconfirmate încă
@dumitru.ciambur: bun-venit pe sait şi în comunitatea AmFostAcolo.ro.
Imi puteti spune va rog cat costa o noapte de cazare si daca rezervarea ati facut-o pe booking?
@danamandache: 516 Euro, 2 persoane, demipensiune, 6 nopti.
Rezervarea am facut-o pe site-ul vilei Sangria
- Aug.2012 Experienta placuta — scris în 12.08.12 de tobilica din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Aug.2011 Un concediu de care aveam nevoie! Mai mult decat ok! — scris în 23.08.11 de cornxyz din BERBEşTI [VL] - RECOMANDĂ
- Jul.2011 Mult mai ok decat in Mamaia — scris în 14.07.11 de ola_alo1980 din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Jul.2011 Un weekend placut — scris în 14.07.11 de Catalin.Caragea din BUCURESTI
- Jul.2011 Atitudine de roman la pret de Mamaia — scris în 13.07.11 de gabitzu2011 din GALATI - nu recomandă