Un concediu de care aveam nevoie! Mai mult decat ok!
Buna ziua,
Acesta vacanta este prima care o fac in Romania de aproximativ 5 ani. Am mers aici din cauza copilului (10 luni) cu care nu am vrut sa ies din tara.
Inainte sa ajung la Vila Sangria m-am documentati inclusiv pe situl dumneavoastra. M-am dus putin cu frica. Am fost foarte placut impresionat de ce am gasit acolo. Am sa insir pe rand aici plusuri si minusuri.
Plusuri majore:
- Linistea din zona.
- Nu se aude nimic intre camere. Constructia a fost facuta cu simt de raspundere. Pereti grosi si usi de calitate (stejar masiv).
- plaja foarte aproape (aproximativ 150 m)
- mancarea servita in restaurantul propriu (super bucatar, gateste cu pasiune)
- calitatea materialelor folosite in tot ce te inconjoara. Se vede ca este o locatie in care s-au bagat foarte multi bani. Totul este mai sus decat un hotel de 5 stele din mamaia.
- Programe HD Tv in camera. Plasma de 82 cm.
- Atitudinea propietarilor. (chiar te simti ca acasa).
- Paza permanenta in locatie si afara cu firma de paza specializata. (inclusiv parcare)
Minusuri minore:
- parcarea din stanga vilei neamenajata.
- la dus nu ai unde sa pui sapunul. (am vb cu propietarii si au zis ca o sa remedieze)
- distanta fata de statiunea Mamaia (aproximativ 2km). Pentru noi nu a fost o problema pentru ca oricum cautam liniste. Pentru deplasari foloseam masina oricum pentru ca trebuia sa luam caruciorul lui bebe :)
- Plaja din imendiata apropiere nu este prea bine amenajata dar in schimb nu este asa populata. Liniste si relaxare... fara galagie si muzica data la maxim.
Concluzie: Nu regret ca am ales sa fac vacanta in tara. As reveni cu placere!
Trimis de cornxyz in 23.08.11 22:06:39
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în MAMAIA. A mai fost în/la: IAKI MAMAIA
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (cornxyz); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
- Coordonate GPS: 44.30063000 N, 28.62279490 E - neconfirmate încă
@cornekus: bine ai venit pe site si in comunitatea AmFostAcolo!
Multumim pentru impresii, te asteptam si cu alte recomandari din vacantele tale trecute sau viitoare.
ne pregatim sa mergem la mare. m-au convins argumetele tale. am o intrebare in legatura cu plaja. cat e de amenajata? e plaja privata a vilei? au sezlonguri? poti incarca o poza cu plaja? orice detaliu e bine venit. multumesc
- Jul.2013 O vacanta frumoasa — scris în 31.07.13 de dumitru.ciambur din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Aug.2012 Experienta placuta — scris în 12.08.12 de tobilica din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Jul.2011 Mult mai ok decat in Mamaia — scris în 14.07.11 de ola_alo1980 din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Jul.2011 Un weekend placut — scris în 14.07.11 de Catalin.Caragea din BUCURESTI
- Jul.2011 Atitudine de roman la pret de Mamaia — scris în 13.07.11 de gabitzu2011 din GALATI - nu recomandă