Locatie super, conditii f. bune, recomand acest hotel.
Trimis de auser in 27.06.11 11:42:13
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în EFORIE NORD.
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (auser); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
Multumim pentru recomandare, insa mult mai utile ar fi cateva amanunte referitoare la conditiile de cazare din aceasta vila. Poate in masura disponibilitatii, ai posibilitatea de a completa impresiile cu amanunte care ar putea interesa potentialul turist, cam ceea ce te-ar putea interesa pe tine cand alegi o astfel de vila.
Si te rog sa ne spui si care este data corecta a sejurului, pentru ca ai trecut in caseta tehnica ianuarie 2011
Nu e păcat să reţinem acest "articol", doar pentru că nu vrei să răspunzi colegilor? Că doar ai fost activ pe site în ultimul timp...
scuze pt intarziere... am stat la royal in luna august
Unde e pozitionata vila, in Ef. Nord sau Sud?
Eventual - cum se ajunge acolo (la vila) ?
Eu nu inteleg cum apare la ultimele impresii un "review" scris in iunie 2011 printre cele din septembrie??
Corectă observaţia şi îmi fac 'mea culpa'; @auser, poţi să ne explici cum de ai scris în iunie aşa-zisul articol, dar declari că ai fost acolo... abia în august?!?
Cred ca am intrat in zona crepusculara... a scris in iunie, a fost in august si a postat in septembrie??? Ori a luat-o razna sistemul...
- Jul.2019 Nu recomand — scris în 28.07.19 de Gelu72 din TARGU MURES - nu recomandă
- Jun.2018 Conditii decente la un pret decent — scris în 22.07.18 de adrianaglogo din PITEșTI - RECOMANDĂ
- Jun.2012 NU recomand — scris în 20.07.12 de Arici din CLUJ NAPOCA - nu recomandă
- Jun.2012 E OK- recomand — scris în 11.07.12 de gabitzab din SLATINA - RECOMANDĂ
- Jul.2011 Pacat de locatie — scris în 09.01.14 de crevetica26 din TARGOVISTE - nu recomandă
- Jul.2010 Dezamagire totala — scris în 07.08.11 de crystyan din TIMISOARA - nu recomandă
- Aug.2009 Decent — scris în 07.02.10 de Mihail* din SUCEAVA - RECOMANDĂ