Am fost cazati la vila Roxy, timp de doua nopti in camera nr 8, a fost o experienta foarte placuta, singurul inconvenient camera cam mica pentru una tripla si lipsa unui dulap in camera.
Recomand aceasta locatie familiilor cu copii mici (distanta fata de plaja foarte mica).
In pretul camerei sunt cuprinse si doua sezlong-uri pentru fiecare camera ce apartine acestei pensiuni, astfel realizati o economie de circa 20 lei /zi si obtineti si o pozitie apropiata de mare.
Loc de joaca pentru copii atat interior cat si exterior.
Gratar, bucatarie destul de achipata, doua combine frigorifice si racitor in camera.
Noi vom repeta experienta, din pacate nu am putut sta decat doua nopti datorita faptului ca ne-am hotarat fffffffffffffff tarziu si camerele erau ocupate.
Trimis de piciug in 14.07.16 22:09:45
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în EFORIE NORD. A mai fost în/la: Brasov, Costinesti, Predeal
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (piciug); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
@piciug: bun-venit în comunitatea AmFostAcolo.ro.
Câteva fotografii realizate de voi acolo ar fi mai mult decât binevenite — atât ca ilustraţie a textului, cât şi ca informaţie utilă, ele fiind căutate, apreciate (şi solicitate) de cititorii interesaţi în această destinaţie... Poţi folosi linkul amfostacolo.ro/pic_addnew ... 13&ridAnt=70315
Salutare!
Ma bucur ca v-a placut, data viitoare rezervati din timp.
Prefer sa spun intr-un ecou ce am vazut schimbat anul acesta la Vila Roxy, nu vreau sa cresc artificial punctajul.
Foarte corect ce ai spus pe aici.
Noi am revenit anul acesta, cu 2 familii, in plus fata de anul trecut. Dar am facut rezervarea din timp. Adica din februarie, martie.
Un lucru bun, au inceput sa renoveze din camere, in plus apare si AC, sa speram ca nu vor fi influentate preturile foarte mult. Toate camerele cu balcon au sfoara pentru rufe. Au marit personalul, si la curatenie si la plaja. Din punctul meu de vedere, este un pret decent, faptul ca esti pe plaja te ajuta enorm. Si la fel de mult, esti ferit de toata agitatia care este seara in statiune.
@piciug poate ar fi bine sa specifici pretul pe cazare efectiv. Altfel cine stie ce va crede lumea
Concedii placute tuturor.
Salut! Ma bucura impresiile pe care le citesc despre aceasta destinatie deoarece urmeaza sa petrec si eu o saptamana la mare in acest loc. Imi poti spune te rog, care sunt camerele cu vedere la mare (daca stii cumva) si ca si pozitionare, cat de departe este de plajele mai mari si mai populate cu terase, tarabe, muzica si voie buna? Multumesc tare mult
@carinak - Salutare. Intervin eu, daca nu e cu suparare.
Camerele cu balcon (1,3, 5,7, 9 si 19) au vedere laterala la mare. Nici o camera nu are vedere frontala.
Plaja Belona, dintre cele mai cunoscute, este cea mai apropiata (100 de metri pe malul marii). Ca si pozitionare, daca ai mai fost la Eforie Nord, Roxy este foarte aproape de Vraja Marii, sau de cherhanaua La Stuf, deci mai spre Eforie Sud.
Dar sa stii ca si plaja vilei Roxy are si muzica si terasa. Doar ca muzica are mai putini decibeli, si terasa e mai libera. Un mare avantaj daca e sa ma intrebi pe mine.
Sa aveti concediu placut.
@nickname77 - scuze, 140 camera tripla si 120 camera dubla.
@carinak - nu stiu ce camere au balcon, vila este situata langa hotel Vraja Marii, plaja Vraja Marii, referitor la terase aproximativ 7 minute cu copil de 2,5 ani pana la terasa Litoral.
@piciug - Mulțumiri pentru amabilitatea cu care ai dat curs solicitării de a încărca fotografii.
- Jul.2021 Dezastru! Când se face rezervarea îți 'promit' tot ce întrebi dar când ajungi la locație nu este nimic adevărat — scris în 12.07.21 de ux120423 din DROBETA-TURNU SEVERIN
- Jul.2021 O experienta mizerabil — scris în 04.07.21 de Afark din BUCUREșTI
- Aug.2015 Vila Roxy - decent — scris în 01.09.15 de lore_isac din TIMIşOARA - RECOMANDĂ
- Jul.2015 Cazare buna, pentru 2 stele — scris în 06.07.15 de nickname77 din RâMNICU VâLCEA - RECOMANDĂ