Hotarati sa mai mergem si la marea noastra nu tot la cea Egee, am ales Eforie Nord fara un motiv anume. Vila insa am ales-o pe baza calitatilor descrise in oferta si automat datorita raportului calitate-pret. Conditiile de cazare au fost foarte bune, poate chiar mai bune decat ne asteptam, insa am fost dezamagiti de locatie, de amplasarea vilei. Noi ne dorisem sa fie cat mai aproape de mare dar ea era de fapt foarte aproape de soseaua ce duce in portul Agigea si de aici un zgomot continuu inclusiv noaptea (daca nu inchizi geamurile) din cauza tirurilor ce vin din si spre port. Cea mai apropiata plaja este una ingusta si murdara (cea mai nordica din Eforie Nord) si este totusi relativ departe de locul de cazare.
Astfel dezavantajele tind sa fie mai multe decat avantajele. Dintre acestea din urma mai pot aminti bucataria complet utilata, situata jos in curte, cu loc pt gratar si un mic spatiu verde.
Daca ar putea proprietarii s-o ia pe sus si s-o mute in alta zona cred c-ar fi mai mut decat ok: -)
Trimis de cristi7904 in 25.07.11 12:37:11
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (cristi7904); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
- Aug.2010 Merita sa faceti o vacanta la Vila Rizea-Eforie Nord — scris în 21.06.12 de anoutrei1971 din BUCURESTI - RECOMANDĂ