O sa incep cu singurul plus pe care il pot aduce acestei unitati de cazare: aproape de plaja.
Dezavantaje:
1. Camere extraordinar de mici (daca ai o saltea de plaja si o depozitezi in camera nu mai ai loc sa te dai jos din pat)
2. Fara aer conditionat (desi pe diverse site-uri este inclus in pret) chiar daca am fi primit telecomanda de la aer acesta n-ar fi mers din cauza lipsei freonului si proastei intretineri.
3. Fara prosoape, sapun, sampon, gel de dus la baie si doar un singur sul de hartie igienica pe intreg sejurul indiferent de numarul de zile. (baie neingrijita, accesoriile ruginite)
4. Fara acces la bucatarie (desi pe diverse site-uri de promovare este inclus in pret)... la bucatarie il incalzesc ei cate un ibric de apa.
5. Frigiderele din camere fac un zgomot infernal (camerele fiind foarte mici, este ca si cum iti huruie in ureche toata noapte)
6. Se opreste curentul foarte des (30 de minute - o ora) nu stiu daca chiar sunt pene de curent sau vor sa faca economie.
7. Fetitele proprietarilor sunt foarte rasfatate si nu au pic de bun simt: tipa, bat mingea indiferent de ora fara sa li se spuna sa faca liniste.
Trimis de Arima in 08.07.13 08:16:22
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (Arima); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
- Coordonate GPS: 43.95456090 N, 28.63853140 E - neconfirmate încă
@Arima:
1 cand intrati pe pagina, aveti dimensiunile camerelor, paturilor si poze cu fiecare camera in plus vi se spune si la tel alte detalii
2 aer conditionat doar la et. 3 si MINTITI nu este inclus in pret
3 cu hirtia igeneica aveti dreptate nu stiu ce a facut camerista, o sa iau masuri,
4 acces la bucatarie doar copii mici dar aveti acces la gratar, data viitoare cind va mai duceti undeva spune-ti ca vreti sa faceti ciorba si sarmale ca sa stiti daca aveti acces, MINTITI nu este inclusa in pret bucataria
5 frigiderele nu le produc eu, dar va propun sa dormiti unde aveti frigiderul sa vedeti daca face zgomot si al dv.
6 curentul se opreste din cauza primariei pt ca da mai multe autorizatii de magazine si magazinase care au mai multe frigidere decit in autorizatii si traful nu poate duce
7 fetitele noastre si copii care sunt la noi cazati se joca se distreaza, fac galagie, si toata lumea face asa pt. ca suntem in Costinesti pina in orele 00 maxim, dar dumneavoastra si alti turisti facea-ti galagie intre 00 - 06 cind va intoarceti de la cluburii si deranjati 30 de camere si in timpul zilei daca bea-ti ceva in plus si nu va zice nimeni nimic. Tineti cont ca cei deranjati de dumneavoastra nu au scris nimic aici despre mine sau despre dumneavoastra cu toate ca i-ati deranjat si majoritatea se vor intoarce
8 eu personal cred ca va place sa amplificati exagerarile dumneavoastra prin minciuni
trebuia sa mergeti la Eforie Nord sau la Techirghiol
NB Villa Raissa este (sau a fost) reprezentant al unității
@Arima - Am setat în program coordonatele GPS ale acestei destinaţii, rezultând următoarea poziţionare pe hartă -- click aici.
- Jul.2019 Sejur oribil — scris în 23.07.19 de Elena 1981 din BUCURESTI - nu recomandă
- Aug.2016 [Vila Consentino] 130 de lei pe o cameră minusculă! Nu recomand deloc! — scris în 06.09.16 de jo144 din SIBIU - nu recomandă
- Jul.2016 Patron foarte sever — scris în 29.07.16 de Puiu22 din CăLăRAşI
- Jul.2016 Patronul comunist :)) — scris în 29.07.16 de Georgescubo din CăLăRAşI - nu recomandă
- Aug.2015 130 pentru camera dubla superioara si am gasit o camara cu igrasie si miros de wc public — scris în 31.08.15 de LUMYNYTA din CRAIOVA
- Jul.2015 Cazare ok — scris în 08.09.16 de diana_c1994 din SLOBOZIA - RECOMANDĂ
- Aug.2013 Prea scump pt ce ofera — scris în 30.01.14 de aurelia.r din GALATI - nu recomandă