Vila Radu se afla in Busteni, pe aceeasi strada cu pensiunea Casa Alba, 100m mai sus pe aceeasi strada.
Este o pensiune clasica de 3 stele.
Parcare in curte pt vreo 6 masini, gratar cu foisor, lumina pt noapte.
Camerele sunt dotate simplu cu pat dublu, tv-rds, oglinda, mini frigider.
Mai exista si o bucatarie pe hol care poate fi folosita de oricine.
Exista prosoape la baie, sapun si plicuri de sampon.
Un minus ar fi podeaua care scartaie, nu stiu daca asta e in fiecare camera.
Eu am avut o camera tripla in care incap lejer 4 persoane pt ca are 2 paturi duble mari.
Proprietarul destul de amabil - nu am ce reprosa.
Trimis de MrCod in 07.10.12 21:12:07
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în BUȘTENI.
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (MrCod); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
- Coordonate GPS: 45.41935420 N, 25.53673180 E - neconfirmate încă
@MrCod: ne obișnuiseși cu articole susţinute de poze. Poate găseşti şi acum câteva. Mulţumim,
L.E.: Multumim pentru setul de fotografii.
Cum naiba se poate folosi o bucatarie de un om? Credeam ca e invers. Oricum, util.
balcon? acoperis? apacalda? peretii? adica daca paturile sint ca podeaua, se simte?
Rog a se corecta exprimarea cu "bucataria folosita" reclamata de - da ai dreptate, recunosc ca nu e o exprimare corecta insa data viitoare incearca sa vezi in profunzime si sa extragi continutul util.
Promit ca am sa recitesc indreptarul ortografic ortoepic si de punctuatie ca sa nu mai ating sensibilitatile unora.
Articolul a fost scris in graba.
Schimbat, in text, expresia in "poate fi folosita de oricine" (in loc de "se poate folosi de oricine")
Sincer, nu cred că era musai - observaţia primită mai sus era (în opinia me) din genul "amical-şăgalnică", şi nu rău-voitoare ori răutăcioasă.
@sirbuvio:
- unele camere au balcon, a mea nu avea insa... oricum nici nu imi trebuia.
- apa calda este non-stop
- caldura este pe centrala proprie - calorifere mari.
mersi, esti un dragut. cit de aproape e de pirtie? daca luam Casa Magica ca reper, cum e?
(att: ak-ar - azi se accepta)
@sirbuvio:
Pana la Kalinderu faci max 10min pe jos, 2 min cu masina.
@MrCod: Ma bucur ca Vila Radu ti-a lasat o impresie placuta. Incercam sa remediem cat mai repede orice problema apare, inclusiv podeaua care scartaie, insa e greu sa fie totul perfect
Mai multe detalii, pentru cei interesati pot fi gasite pe site-ul nostru www.vilaradu.ro
NB Vila Radu este (sau a fost) reprezentant al unității
@sirbuvio: E aproximativ aceeasi distanta, poate 200-300 metrii mai mult de la Vila Radu.
NB Vila Radu este (sau a fost) reprezentant al unității
- Aug.2022 O vacanta reusita la munte — scris în 25.08.22 de Albulescu2022 din CRAIOVA - RECOMANDĂ
- Jan.2017 Foarte placut, nenea Radu o gazda super de treaba — scris în 06.12.17 de L G din RâMNICU SăRAT [BZ] - RECOMANDĂ
- Oct.2014 Liniste si relaxare — scris în 22.10.14 de Lucian.Dragu din PLOIESTI - RECOMANDĂ
- Jun.2013 Podeaua SCARTAIE RAU — scris în 29.07.13 de DanaR din BUCUREșTI - nu recomandă
- Jan.2021 Concediu — scris în 15.01.21 de ux118362 din TELEORMAN ALEXANDRIA - RECOMANDĂ