Ireprosabil
O vila excelenta cu o curte foarte frumoasa.
Camerele sunt foarte curate si întreținute.
Mi- a plăcut relația armonioasa dintre patroni si personal, aceasta regasindu-se si in relația cu turiștii.
Pentru mine de acum incolo, Litoralul înseamnă Vila Pretty Woman, Eforie Nord.
Un alt motiv pentru care prefer aceasta locație este existenta ghiolului cu apa sarata si a nămolului sapropelic, excelent si pentru oamenii sănătoși cat si pentru cei cu diverse afecțiuni. !!!
Trimis de Dora Popescu* in 06.07.18 13:56:25
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (Dora Popescu*); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
- Coordonate GPS: 44.07320600 N, 28.62946800 E - CONFIRMATE
@Dora Popescu: bun-venit în comunitatea AmFostAcolo.ro.
Văd că sunteți încă acolo (sau în zonă). Deşi de multe ori nu publicăm impresiile scrise "live" din sejur, în cazul de faţă vom face o excepţie, în scopul facilitării luării legăturii cu voi — de către alţi turişti, care probabil vor ajunge acolo, unii în scurt timp! — cât sunteţi încă în sejur, pentru posibile întrebări / răspunsuri, de multe ori foarte utile — în direct, de la "faţa locului".
Completări, ajustări (inclusiv în privinţa notelor şi calificativelor acordate) — pot fi aduse prin rubrica ecouri, la finalul sejurului.
Am retras notele acordate unităţii - conform regulamentului (1. B. 7), nu e acceptabilă evaluarea multiplă a unei unităţi de cazare de către membrii aceluiaşi grup sau ai aceleiaşi familii, pentru un sejur comun — vezi impresii
Dealtfel, din câte ne dăm seama, autorul celuilalt articol este chiar soțul autoarei celui de față... Asta în cel mai bun caz — în cel mai rău, unul singur dintre ei a scris le-a scris pe ambele...
- Jul.2020 Cazare perfecta — scris în 19.07.20 de ux116151 din TâRGOVIşTE - RECOMANDĂ
- Aug.2019 Locație minunată — scris în 17.08.19 de Sena V. din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Aug.2019 Vila de vis — scris în 11.08.19 de Alex20045 din VăLENII DE MUNTE [PH]
- Jul.2018 Totul la superlativ — scris în 03.08.18 de CSP din ROMâNIA - RECOMANDĂ
- Jul.2018 Asa da! — scris în 06.07.18 de silviuup din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Jun.2018 Vacanta distrusa — scris în 07.07.19 de Hasimona din MOERS - nu recomandă
- May.2018 O experiență minunată — scris în 09.05.18 de Etelka din BUCUREşTI - RECOMANDĂ