Tocmai ce am revenit din vacanta petrecuta pe litoralul romanesc, in Eforie Nord, la pensiunea Pretty Women.
Am ajuns destul de dimineata in ziua cazarii (06:30) dar pentru ca aveam ceva prieteni prin apropiere am fost sa-i vizitez si astfel am ajuns la pensiune in jurul orei 11. Dupa ce am facut cunostinta cu gazdele, am mers si am vazut camera (nr. 6,etaj 1) care era exact ca in poze, spatioasa pentru 2 paturi din care unul dublu.
Pe tot parcursul sejurului nu a fost nevoie de aerul conditionat deoarece camera era foarte umbrita pe tot parcursul zilei. Curatenie se facea zilnic insa lenjeria nu a fost schimbata pe tot parcursul celor 7 nopti (nu cred ca era o problema daca solicitam asta dar nu a fost nevoie). Gradina de vara, berea rece si atmosfera creata de aceste gazde minunate fac toti banii. Multumim pentru o vacanta reusita d-nei Ionela si d-lui Dan.
Cat despre statiune cred ca este un compromis bun intre calitate si pret, am gasit mancarea de la terasa Perla si cea de la Acapulco foarte variata si gustoasa, iar despre plaja noi am stat doar 2 zile la plaja apropiata pensiunii (Debarcader 10 min maxim) deoarece era foarte aglomerata si am preferat sa luam masina si sa mergem catre sfarsitul statiunii unde era mult mai aerisita.
Cam atat am avut de spus despre vacanta petrecuta aici, va recomand cu incredere sa mergeti la Pretty women dar rezervati din timp ca nu sunt camere libere (am rezervat la sfarsitul lui mai).
Trimis de bogdaniliescu in 22.07.12 12:59:03
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (bogdaniliescu); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
- Coordonate GPS: 44.07320600 N, 28.62946800 E - CONFIRMATE
buna ziua bogdaniliescu, ne puteti spune ceva si despre tarife? distanta fata de mare? e pensiune linistita, zgomotoasa? proprietarii sunt discreti sau omniprezenti?
@ALI-Lilas: acum in acesta perioada tariful lor este de 150 ron pe noapte dar din cate stiu nu cred ca mai au ceva liber. pensiune retrasa liniste totala, depinde si ce alte grupuri prindeti dar noi nu am avut probleme, distanta 8-10 min pt noi cu un copil de 8 ani dar plaja acolo pentru cerceaf este f aglomerata (debarcader). noi am preferat sa mergem din a 3-a zi cu masina 5 min spre capatul statiunii unde ai loc cat poftesti.
proprietarii sunt foarte ok si populari atat cat trebuie. recomand cu incredere.
- Jul.2020 Cazare perfecta — scris în 19.07.20 de ux116151 din TâRGOVIşTE - RECOMANDĂ
- Aug.2019 Locație minunată — scris în 17.08.19 de Sena V. din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Aug.2019 Vila de vis — scris în 11.08.19 de Alex20045 din VăLENII DE MUNTE [PH]
- Jul.2018 Totul la superlativ — scris în 03.08.18 de CSP din ROMâNIA - RECOMANDĂ
- Jul.2018 Ireprosabil — scris în 06.07.18 de Dora Popescu* din BUCURESTI
- Jul.2018 Asa da! — scris în 06.07.18 de silviuup din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Jun.2018 Vacanta distrusa — scris în 07.07.19 de Hasimona din MOERS - nu recomandă