Rezervarea a fost facuta telefonic plus un avans de 100 ron pe camera.
Pe site-ul (de rezervări) toate cele 4 review-uri erau favorabile.
Cazarea a fost facuta la ora 12:00
Vila este in constructie, etajele 2 si 3 fiind neterminate.
Camerele de la etajul 1 sunt spatioase. La parter se afla un living generos si o bucatarie (aragaz, un cuptor cu microunde zgomotos, dar functional si o combina frigorifica).
Pe timpul sejurului am avut neplaceri provocate de lipsa caldurii. Dupa indelungate negocieri si telefoane in miezul noptii date proprietarului, din patru nopti, doua le-am avut cu caldura. Aceasta lipsa de caldura o aveam si pe parcursul zilei. In fiecare zi ne ceream dreptul de a avea caloriferele calde (fiind totusi luna decembrie) scuzele proprietarului, fiind ca cei de la distributia gazului din Predeal sunt vinovati, pt aceasta situatie sau o alta replica de tranzitie "mai facem si noi economie la gaze... stiti cum sunt vremurile...), desi noi platisem exact atat cat ni s-a cerut.
Dupa discutii mai aprinse, ca prin minune caloriferele se incalzeau.
Plusuri
- Livingul spatios
- Camerele mobilate decent
Minusuri
- Lipsa caldurii
- Distanta mare fata de partie
- Atitudinea proprietarilor vis-a-vis de cerintele noastre de a avea confortul necesar (caldura).
- Un televizor prea mic pt dimensiunea livingului
Nu recomand aceasta locatie decat pe timpul verii.
Trimis de Maqulyn in 30.12.13 21:15:15
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (Maqulyn); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
- Aug.2019 Ireprosabil — scris în 25.09.19 de Gianina2019 din POPEşTI-LEORDENI [IF] - RECOMANDĂ
- Jan.2014 O mizerie, bataie de joc — scris în 02.02.14 de Ionutgheorghe din BUCURESTI - nu recomandă