Dupa sarbatorile de iarna, petrecute acasa din cauza faptului ca ne-am trezit mult prea tarziu pentru o rezervare la munte, am hotarat totusi sa facem o iesire cu copiii si prietenii "la aer". Am ales Lepsa, Vila Poiana la recomandarea altor prieteni care fusesera aici, dar vara. Pret rezonabil, din poze arata ok, de ce sa nu incercam.
Cand am ajuns la locatie, surpriza! (placuta!) mult mai frumos decat in poze, camere mari si foarte curate, baie proprie in fiecare camera, unde chiar puteai sa faci o baie cu apa calda.
Dimineata, poti sa bei o cafea in liniste pe terasa sau daca nu suporti frigul, in zonele comuneI (living si bucatarie).
Proprietarii sunt prezenti dar foaret discret, locuind intr-o casa separata de vila inchiriata. Ne-au pus la dispozitie tot ce am vrut, ne-au lasat sa dam muzica tare cand am vrut, copiii s-au jucat peste tot, in curte si inauntru.
Seara, clasicul gratar era evident la dispozitia noastra, si am putut sa ne preparam totul ca acasa.
Foarte important! (pentru mine, cel putin) Nu exista semnal pe Vodafone (am observat ca Orange avea), decat daca iesi din curte si mergi cativa metri, in schimb exista internet wireless. Pentru mine a fost perfect. Nu m-a dernajat nimeni cu telefonul si am putut sa verific mail-urile importante.
Pentru o famile cu/fara copii care vrea sa petreaca in liniste cateva zile, recomand din tot sufletul sa mergeti sa vedeti Lepsa.
Trimis de MarianV in 29.02.12 09:45:45
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în LEPȘA. A mai fost în/la: Brasov
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (MarianV); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
@MarianV: Ar fi fost frumos sa incarci si poze...
Intreba cineva de sanius... Ma intereseaza, pentru ca peste 2 saptamani vrem sa mergem in Lepsa... imi place acest review si am vrea sa tinem cont de el!
- Dec.2011 O surpriza placuta — scris în 06.12.11 de plaur* din CONSTANTA - RECOMANDĂ