Buna ziua,
Am citit anumite impresii despre aceasta locatie si am simtit nevoia sa intervin. Sunt de acord cu faptul ca locatia nu ofera confortul si conditiile de 3 stele, daca ne raportam la ce este in afara tarii, dar pentru Romania, sunt 3 stele.
Merg in fiecare an la aceasta vila, in septembrie, de multi ani si pot sa spun ca sunt multumita, de peisaj (vedere la mare mereu), camera si parcarea din fata.
Niciodata nu am avut probleme cu proprietarii, discutii sau altceva, din contra sunt foarte ok.
Vila este modesta, ca toate vilele din zona, dar este curata si bine intretinuta, nu a existat data in care sa cer ceva, de gen curatenie sau hartie igienica, sac de gunoi, prosop si sa fiu refuzata si mentionez se face curatenie la cel mult 2 zile.
Eu una recomand pentru persoanele care vor la mare in Romania si nu sunt dispuse sa cheltuie foarte mult!
Recunosc ca primul concediu, in plina vara in fac in afara tarii si cheltui destui bani, iar marea de septembrie este un adio de la vara pentru mine, deci nu am pretentii ridicate.
Cat dai atata face este valabil pentru Vila Petra.
Trimis de ADY 0203 in 05.07.16 01:09:14
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în EFORIE NORD.
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (ADY 0203); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
- Coordonate GPS: 44.07026200 N, 28.63799200 E - neconfirmate încă
@ADY 0203: bun-venit în comunitatea AmFostAcolo.ro.
Câteva fotografii realizate de voi acolo ar fi mai mult decât binevenite — atât ca ilustraţie a textului, cât şi ca informaţie utilă, ele fiind căutate, apreciate (şi solicitate) de cititorii interesaţi în această destinaţie... Poţi folosi linkul amfostacolo.ro/pic_addnew ... 06&ridAnt=69872
@ADY 0203: Te-am ruga să (re)verifici coordonatele GPS ale acestei destinaţii pe harta interactivă AFA. Ne poți spune dacă-i ok? (mărește zoom-ul cât e necesar, până la afișarea la nivel de stradă - dacă-i posibil)
Mulțumesc.
- Jun.2024 Best holiday 2024 — scris în 22.06.24 de Gabifili din IRLANDA - DUBLIN [I8] - RECOMANDĂ
- Jun.2024 Vacanță de vis la vila Petra Eforie Nord — scris în 22.06.24 de Amelia Sărăcin din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Jul.2019 Nu recomand, calitatea gazdei — scris în 02.08.19 de Andrei., din IAşI - nu recomandă
- Sep.2018 Nu recomand! — scris în 07.09.18 de Anem0na din IAşI - nu recomandă
- Jun.2016 Pericol. NU va cazați la Vila Petra — scris în 20.06.16 de ssy din BUCUREșTI - nu recomandă
- Aug.2015 NU recomand — scris în 27.08.15 de cta din ARAD - nu recomandă
- Aug.2015 Aproape excelent — scris în 25.08.15 de Delia 7 din IASI - RECOMANDĂ