Buna ziua, am fost cu ani in urma la acest minihotel si am fost foarte multumit in final.
Biletele le_am luat pe net de la o agentie de prin Constanta. Am cumparat camere cu vedere la mare dar cele primite de noi au fost pe lateral, motivand ca acele camere sunt contractate cu agentia noastra. Chiar si asa era asigurata vederea la mare fara sa ma aplec peste balustrada balconului. Legat de cazare imi amintesc ca patroana, o femeia coapta bine, nu deborda de ospitalitate dar in final ne_am imprietenit.
In prezentare se spune ca vila este la 10 metri de mare. Daca masori orizontal pe harta asa este dar nu se spune ca de la mare la vila sunt cam 30 m de urcat pe niste scari din piatra ciobite, cu trepte lipsa, pline de gunoaie... urat.
Plaja din dreptul vilei este extrem de ingusta, aglomerata, fara chioscuri/baruri si nu poate fi folosita decat dimineata deoarece dupa pranz soarele trece de faleza si este umbra.
Camerele sunt curate, dotate merita trei stele. Nu tin minte sa fi platit parcarea din curtea vilei.
Acum 7 ani am fost placut surprins de restaurant. Mancarea era foarte gustoasa si elaborata. Nu am avut nici o indoiala in ceea ce priveste prospetimea/calitatea alimentelor. Pretul era mediu spre mare dar felul de mancare [friptura] includea garnitura/painea/mujdeiul/ardeiul. Nu plateai in plus fata de ce era afisat.
Imi placea servirea. Sa va spun cum se desfasura. Noi eram 9 la masa. Dupa ce flutuaru toti prin menu si alegeau urma o perioada de liniste in care ne sorbeam bauturile. La un moment dat dispareau toti chelnerii din sala, coborau la bucataria de la subsol, apareau cu primul fel comandat de noi si aseza farfuriile pe masa in dreptul fiecaruia, aproape in acelasi timp, fara sa greseasca sau sa intrebe "cine a comandat vacuta". Acest pelerinaj la bucatarie se repeta de fiecare data la schimbarea felului de mancare. Actiunea era supravegheata de patron care a lucrat sef de sala la un hotel renumit din localitate.
Anul urmator fiind cazati in diverse locatii ne_am dat intalnire pe terasa de la Panoramic. Si_au adus aminte de noi, si dupa ce am ocupat un sfert de terasa am fost serviti bine. Am observat totusi portiile mai mici si mai scumpe.
Trimis de salexbr322 in 29.09.12 18:22:05
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (salexbr322); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
- Coordonate GPS: 44.06931860 N, 28.63805660 E - neconfirmate încă
Fiind vorba despre un sejur mai vechi de 3 ani, in conformitate cu Regulamentul saitului (vezi Capitolul 1, lit. B], pct. 4), review-ul se publica fara PMA, el putand fi insa votat cu +/-1
- Jul.2020 Vila Panoramic Eforie Nord — scris în 02.07.20 de ux115835 din BUCUREșTI - nu recomandă
- Jul.2017 Vila Panoramic — scris în 25.07.17 de Ady1972 din FOCşANI - RECOMANDĂ
- Aug.2014 O locatie foarte curata — scris în 28.08.14 de madu din IASI - RECOMANDĂ
- Jul.2013 Un sejur ok — scris în 05.08.13 de lil88 din IAșI - RECOMANDĂ
- Jul.2013 Nemultumire totala — scris în 20.07.13 de raiceamariana din CRAIOVA - nu recomandă
- May.2013 1 Mai si Paste — scris în 06.05.13 de monavio din BUCUREșTI - RECOMANDĂ
- Aug.2011 Evitati aceasta locatie!!! — scris în 22.08.11 de gigioc din RM VALCEA - nu recomandă