REZONABIL
Cazare aleasa in urma impresiilor de pe site-ul "am fost acolo". Am fost cazati 5 nopti pentru care am platit 2100 lei, asta incluzand cazare si demipensiune pentru 2 adulti si un copil de 13 ani. Nu am fost foarte incantata de serviciile prestate, in special meniul ales de gazda si pretul platit pentru tot.
despre SERVICII
Promptitudine si cam atat.
despre CAMERE & COND. CAZARE
Scaunele de pe balcon sunt sub orice critica, dintr-un fier sau tabla care atunci cand te asezi pe ele ai impresia ca vei cadea in secunda urmatoare. Curatenia in camera este exemplara. Paturile confortabile, iar televizorul ne-a fost deconectat dupa 12 noaptea, in sensul ca au intrerupt conexiunea de cablu astfel incat sa fii nevoit sa te culci cand vor ei.
GASTRONOMIE (BUC & MASĂ)
Sala de mese impecabila, servirea la fel, dar mancarea nu pot sa zic ca a fost chiar asa de apreciata. Omleta cu urme fine, fine, fine de sunca; cremvusti si cam atat intr-o dimineata a fost chiar ca la spital, başca aproape toti cei din sala de mese nu i-au mancat. Ciorbele foarte bune, felul doi nu a excelat niciodata iar ce m-a indignat la maxim a fost lipsa unei sticle cu apa pe masa. Cred ca nu era o avere sa pui o sticla cu apa pe masa astfel ca trebuia sa vina fiecare cu ceva de baut la masa de pranz.
PLAJA & MAREA / LOCAȚIE și ÎMPREJURIMI
Aproape de plaja, plaja are pietricele la intrarea in mare astfel ca ai disconfort mare.
despre DISTRACȚIE & RELAXARE
As alege cu drag litoralul bulgaresc in orice moment. Anul acesta din cauza pandemiei mi-am putut intari convingerea de a nu mai merge la noi in tara pe litoral. Renunt la litoralul nostru cu drag!
Trimis de TIIDIDA in 28.08.20 17:56:32
- A fost prima sa vizită/vacanță în EFORIE NORD
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (TIIDIDA); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
- Coordonate GPS: 44.06866300 N, 28.63542500 E - neconfirmate încă
- Sep.2019 Vom reveni cu siguranță la Pensiunea Orhidee! — scris în 20.09.19 de Darius2018 din MIERCUREA CIUC - RECOMANDĂ
- Aug.2016 Un concediu de vis cu familia — scris în 02.08.16 de boda din SâNTăMăRIA-ORLEA [HD] - RECOMANDĂ
- Aug.2014 Un sejur perfect — scris în 25.08.14 de eliadib din BACAU - RECOMANDĂ
- Aug.2014 O cazare super — scris în 11.08.14 de v1rgil din GALATI - RECOMANDĂ
- Jul.2014 Experienta placuta, merita incercata — scris în 14.07.14 de ridi din CLUJ-NAPOCA - RECOMANDĂ
- Sep.2013 Cat se poate de bine — scris în 11.09.13 de eliadib din BACAU - RECOMANDĂ
- Aug.2012 Cazare acceptabila — scris în 07.08.12 de skiro din IASI - RECOMANDĂ