Vila Negraș [Trăisteni](încă) NECLASIFICATĂ / MENIU
Un loc de vis pentru orice perioada a anului
vila negras este un loc de vis pentru orice perioada a anului, pt ca am petrecut zile de neuitat in toate anotimpurile, aici. Este o locatie superba, linistita, aer curat, un peisaj de poveste.
Vila, atat la exterior cat si la interior este chiar mai frumoasa decat in poze. Vila are 3 dormitoare, un living imens, 2 grupuri sanitare, bucatarie utilata cu absolut tot ce trebuie, o curatenie exemplara, mobilier de calitate.
Am petrecut si craciunul 2014. A fost superb, cu gratare, vin fiert, zapada, bunadispozitie.
Vila negras a devenit locul nostru de suflet, si revenim de fiecare data cu mare placere. Este o locatie de 5*
Trimis de iulian.ivan in 06.01.15 19:50:30
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în VALEA DOFTANEI.
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (iulian.ivan); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
- Coordonate GPS: 45.34336100 N, 25.74206600 E - CONFIRMATE
@iulian.ivan: bun-venit pe sait şi în comunitatea AmFostAcolo.
Mulţumim pentru impresii, te aşteptăm şi cu alte recomandări din vacanţele ori excursiile tale trecute sau viitoare - sperăm mai generoase în ce priveşte nivelul de detaliere oferit, pe viitor.
Pentru eventuale completări, adăugiri, corecturi poţi folosi linkul EDIT IMPRESII, afişat cu roşu sub textul trimis - permanent până la publicarea articolului. După publicare, completările se pot aduce prin rubrica ECOURI (cea de faţă); eventualele erori se pot corecta prin folosirea funcţiei "Sesizează...", afişată (cu roşu) dedesubtul textelor sau fotografiilor încărcate..
@iulian.ivan: Te-am ruga să (re)verifici coordonatele GPS, mai precis localizarea acestei unități pe harta interactivă AFA. Ne poți spune dacă-i ok? (mărește zoom-ul cât e necesar, până la afișarea la nivel de stradă - dacă-i posibil)
Mulțumesc.
- Dec.2016 O vila deosebita, maxima intimitate si respect fata de client — scris în 27.12.16 de MrCod din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Aug.2016 Liniste, confort si frumuseti naturale — scris în 01.10.16 de Dorel F din GALAţI - RECOMANDĂ
- Aug.2016 Colțul de rai de pe Valea Doftanei — scris în 07.09.16 de Cristina Is din PLOIEşTI - RECOMANDĂ
- Apr.2016 Un weekend minunat — scris în 20.04.16 de Gladia din BUCUREşTI - RECOMANDĂ
- Oct.2015 De vis!!! — scris în 12.10.15 de bogdany82 din BUCUREşTI - RECOMANDĂ
- May.2015 Mini vacanta de 1 Mai — scris în 10.05.15 de ririmia din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Nov.2014 Vacanta reusita — scris în 02.12.14 de NicoletaAndrei din BUC - RECOMANDĂ