Citind parerile celor care au fost cazati la aceasta pensiune, m-am hotarat sa scriu si eu cateva cuvinte despre aceasta locatie. Precizez ca mi-am petrecut 2 concedii aici, in 2005 si 2007.
Prima data, in 2005, totul a fost perfect. Mi-aduc aminte cu mare placere de acel concediu. Cand am ajuns la pensiune am ramas muti: o curatenie desavarsita, totul nou (am inteles ca pensiunea fusese inaugurate in dec. 2004), ne-au fost prezentate camerele (garsoniere), totul OK. Mancare excelenta, portii mari, preturi mici, servire ireprosabila-in special echipa de ospatari baieti.
In 2007 am revenit, insotit de o familie de prieteni dupa recomandarile date de mine. Cand sa ne cazam, ni se spune ca s-au facut niste incurcaturi cu rezervarile si sa mergem la o alta pensiune pentru o noapte ,,urmand sa revenim a doua zi dupa-amiaza. Va dati seama cum m-am simtit eu in acel moment. Tin sa precizez ca biletele au fost luate printr-o agentie, dar dupa ce vorbisem personal cu d-na Iulia (patroana) care se ocupa de pensiune (in 2005 aveau angajat administrator). Nu am avut ce sa facem, asa ca am urcat bagajele in masini si ne-am mutat pentru o zi la Casa Bucovineana (parca asa ii spunea), langa stadion, la sosea. Aici a fost OK, camerele chiar mai mari fata de Vila Iulia, iar mancarea excelenta (recomand). Dupa mine, nu ma mai intorceam, dar m-am gandit la copii (eram 2 familii cu cate 2 copii) care nu aveau unde sa se joace si nici nu puteau fi supravegheati, Casa Bucovineana fiind exact la soseaua principal, spre Bistrita, asa ca am facut sport carand bagaje. A doua zi ne-am intors si ne-am cazat-eu am stat in aceeasi camera in care am stat in urma cu 2 ani. Nimic schimbat, numai ca lucrurile incepusera sa se invecheasca, in special in baie, lenjeria curate, dar invechita, canapeaua extensibila subreda rau, mocheta din camera cam murdara, etc. Nu sunt de fel un carcotas care se leaga de orice chichita, nu pot sa spun ca era mizerie, dar nu se putea compara cu ce fusese in 2005.
Restaurantul fusese extins - in 2005, in partea din dreapta barului, cand intri de afara, de pe terasa, nu erau mese, ci niste canapele si fotolii cu masute unde beam cafeaua dimineata si vedeam stirile. Problema mare era cu servirea, asteptai si 45 de minute pana iti aducea mancarea. Culmea nesimtirii sau indiferenta fata de turistii cazati in pensiune (si era ocupata 100% atunci) a fost in seara de sambata cand au organizat si o sindrofie (logodna, botez, nu mai tin minte) cand durata de cand s-a luat comanda si pana a venit mancarea a depasit o ora, de a iesit cu injuraturi din partea unor turisti. Singurul lucru excelent si neschimbat a fost mancarea delicioasa, portiile mari si preturile acceptabile. Din pacate nu am poze de aici, ci doar am filmat. O sa incerc sa fac niste capturi de pe film si daca ies OK o sa atasez si niste poze.
In concluzie, eu unul nu as mai reveni aici, de altfel am si facut lucrul acesta, in feb. 2009 fiind cazat la hotel Carol, o alta dezamagire.
Trimis de cornel_eco* in 19.03.11 11:06:52
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în VATRA DORNEI.
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (cornel_eco*); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
În conformitate cu noile reguli (click aici), impresiile mai vechi de 3 ani se publică fără note (explicaţia poate fi găsită chiar în aceste rânduri - calitatea serviciilor variază uneori dramatic de la un an la altul).
@cornel_eco
Dacă locaţia asta se degradează încet, dar sigur, Hotel Carol este o dezamăgire, iar Casa Bucovineana îi prea la şosea, ce recomanzi, ca loc de cazare, în Vatra Dornei. Poate ajungem pe acolo, şi-i bine de ştiut...
@creivean, oferta de cazare in aceasta statiune este foarte mare si creste de la an la an. Iti voi da detalii despre cateva locatii (fara a fi subiectiv, n-am nimic de castigat din asta):
-Casa Di David:
-avantaje: constructie relativ noua, zona ultracentral, ambianta intima (eu am vrut sa stau aici in 2009, dar nu am gasit locuri)
-dezavantaje: este doar cladirea, nu are curte deloc.
-Hotel Carol:
-avantaje: zona central, langa parc, conditii cazare OK (am stat 6 zile)
-dezavantaje: nu mancati acolo.
-Hotel Alpin:
- avantaje: zona central, langa parc, conditii cazare OK (am avut colegi care au stat aici)
- dezavantaje: preturi mari (4*)
-Pensiunea Poiana Izvoarelor:
- avantaje: zona linistita, aproape de padure, conditii OK, mancare buna (in special pestele-pastrav)
- dezavantaje: departe de statiune, aprox. 2km
-Pensiunea Vanatorul: arata foarte bine la exterior, zona linistita (este langa parcul de pe dealul Runc), cam departe de centrul statiunii (aprox. 800m)
- Jul.2017 Nesatisfacator — scris în 06.07.17 de HoriaV din SINAIA - nu recomandă
- Jul.2015 O vila cocheta — scris în 21.07.15 de bigman_1971 din CăLăRAşI - RECOMANDĂ
- Jan.2014 Cosmar — scris în 12.01.14 de ovidiu puiu din ONESTI - nu recomandă
- Sep.2013 Sejur cu regret — scris în 11.09.13 de vslonofrei din BRASOV - nu recomandă
- Jul.2013 Vila Iulia - restaurantul cu pensiune sau o bilă albă şi una neagră — scris în 29.07.13 de Silviu Lache din IASI - RECOMANDĂ
- Dec.2016 Urata, aveți grija — scris în 23.12.16 de Marian007 din CONSTANTA - nu recomandă