Pensiunea:
De fapt numele pensiunii este Vila Ingrid, nu Hotel Ingrid.
O pensiune linistita, la capatul statiunii Eforie Nord, intr-o zona retrasa, acces usor la soseaua principala si la drumul spre Constanta sau alte statiuni. Nu se ofera si masa, in schimb la 2 min este un restaurant spre care esti indrumat.
Puncte forte:
Pensiune superba, cu gradina cu plante exotice, scaune si mese in aer liber, totul frumos si de calitate.
Loc de joaca pentru copii cu tobogan si leagane.
Gratar in curte.
Parcare privata in spatele vilei.
Personal foarte amabil, iti indeplinesc orice dorinta, chiar fac eforturi ca sa te simti bine.
In prima zi am fost cazati imediat cum am ajuns - pe la ora 9:00 - desi ziua de cazare incepe la 14:00.
Dimineata cafea din partea casei.
Acces la bucataria aflata la demisol: frigidere, aragaz, microunde, vesele, chiuveta.
Camere cu mobilier din lemn adevarat, nu pal, dulap cu umerase de lemn!!!
Pat suplimentar gratuit pentru copil.
Asternuturi de calitate, se schimba la 2 zile
Prosoape de calitate, se schimba zilnic.
Frigider in camera (mini).
Curatenie exemplara peste tot.
Se emite factura pentru cazare.
Flexibilitate maxima a proprietarilor: in limita locurilor libere se poate amana rezervarea, sau se poate scurta / prelungi.
Puncte slabe:
La parter nu exista loc pentru uscat lenjeria si prosoapele de plaja. Adevarul e ca nici nu am intrebat, probabil ca s-ar fi rezolvat si asta.
Plaja: Drumul spre plaja dureaza cam 5 min., se coboara pe langa Complexul Steaua de Mare.
Puncte forte:
Plaja linistita, populata de familii cu copii si persoane mai in varsta, fara expunere la nuditati nedorite pentru copii.
Fara muzica la maxim pe plaja, va puteti bucura de sunetul valurilor marii.
Intrarea in apa foarte buna, apa este mica la inceput, perfecta pentru copii.
Piscina pe plaja de la complexul Steaua de mare, se pot inchiria si sezlonguri la piscina si se poate plati acces la piscina + masaj.
Puncte slabe:
Plaja este mica, aproape in totalitate ocupata cu sezlonguri.
Sezlongurile costa 20 de lei pe zi, mai ieftin gasiti pe plaja Belona, la 15 lei pe zi.
Vanzatorii ambulanti de porumb fiert, scoici de mare (mai exista si altfel de scoici???) care iti tulbura concediul cu catrenele lor - mai putini totusi ca pe alte plaje din Eforie.
In concluzie va recomand daca doriti un concediu linistit, mai ales pentru familii cu copii.
Daca aveti intrebari, va stau la dispozitie.
Trimis de rualma in 07.07.13 10:11:30
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (rualma); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
- Coordonate GPS: 44.07469796 N, 28.63294144 E - neconfirmate încă
@rualma: bun-venit pe sait şi în comunitatea AmFostAcolo.ro.
”De fapt numele pensiunii este Vila Ingrid, nu Hotel Ingrid.
Pe saitul oficial și-au asumat calitatea de hotel.
Am reținut însă observația, îmi pare "mai de încredere" decât informația de pe sait (care poat să fie neactualizată). Pentru moment, cel puțin, am modificat denumirea în "Vila Ingrid"
@Admin: Am primit un flyer pe care scrie "Pensiunea Ingrid", iar sus apar 5 margarete. Ca mentiuni speciale: flyer-ul prezinta greseli de ortografie (gen "comfortabil" sau si mai aiurea "wirefire - internet" (atasez poza).
Flyer-ul in sine si "povestea" din spatele lui (care e oarecum offtopic) pe mine m-au convins. Sa nu
Ma bucur insa ca autoarea review-ului s-a simtit bine acolo.
- Jun.2023 Am petrecut o vacanta superbă! — scris în 02.08.23 de ux130112 din CăLăRAşI - RECOMANDĂ
- Aug.2013 Extraordinar — scris în 10.06.14 de loredanaudrescu din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Aug.2013 Superb — scris în 19.03.14 de Mihaela Simion din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Aug.2013 Groaznic — scris în 20.08.13 de andra_20 din BUCURESTI - nu recomandă
- Jul.2012 Relaxant — scris în 24.08.12 de bibbicu din CALARASI - RECOMANDĂ