Vila Hope [Parâng - Petroșani](încă) NECLASIFICATĂ / MENIU
Vila Hope - relaxare
Vila Hope este situata in petrosani pe langa telescaun.
Are 5 dormitoare si tot ceea ce. ti trebuie pentru cateva zile de liniste si relaxare:
Bucatarie utilata cu tot ce vrei si ce nu vrei, foisor, gratar, piscina, crama, masa de tenis etc
Este de vis.
Recomand!
Te poti relaxa pe terasa de la etaj, in foisor, la piscina, poti urca cu telescaunul la cota 1600, sper sa nu gresesc.
Propietara nu deranjeaza, nu locuieste acolo si este super de treaba iar domnul care duce gunoiul, uda gazonul este de pus la rana genul rezolva tot.
Asa da! Nota 10 +
Trimis de Rețea in 05.09.14 22:00:25
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în MASIVUL PARÂNG.
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (Rețea); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
- Coordonate GPS: 45.38800800 N, 23.46211900 E - neconfirmate încă
Mutat în rubrica "Vila Hope [Parâng - Petroșani], MASIVUL PARÂNG-ȘUREANU" (nou-creată pe sait)
-----
----
Sperăm că vei găsi timp pentru câteva date suplimentare privind camerele, dotările, băile, etc.
Eventualele completări pot fi aduse prin rubrica "Ecouri".
Camerele sunt super cu tv plasma curate, baile una la parter una la etaj fiecare cu boiler, bucataria are tot ce vrei prajitor, cuptor cu microunde, frigider mare cu lada... nu e nevoie sa aduci sare, zahar, ulei si alte produse.
Este frumoasa!