Am fost anul acesta 2010 la vila Happy 4 zile in perioada 23-26 Aug si prima data am fost putin dezamagit de faptul ca locatia era cam departe de centru, este la iesirea spre constanta, la marginea campului in zona de cartier nou construit.
Am ales varianta aceasta pt ca era ieftin si nu vazusem o oferta mai convenabila la 80-85 lei atunci. Totusi de curiozitate am fost la hotel Cupidon din centrul eforiei nord si ei aveau 85 de ron din data de 22.
Casa Happy e linistita, camerele sunt foarte ok, dusul e cam mic dar pentru aceste conditii nu se mai comenteaza. In curte este o terasa, loc unde fiecare poate sa isi prepare mancare, sa isi faca cafea, chiar si gratar.
Recomand persoanelor cu masina sa se cazeze aici intrucat de la ei pana in centru noi am facut 12-18 minute pe jos.
Unul din dezavantaje este cainele vecinilor care mai latra la Luna si "gradinita" de copii (ai familiei si ai celor care vin cu copii), in rest nota 8,50 per total.
Domnul este foarte amabil si primitor iar curatenia este ok. Proprietarul te asteapta la gara daca vii cu trenul, asta e un avantaj as zice ca nu prea sunt oameni multi care vin cu masina sa te astepte la gara, oricum, avand in vedere distanta de la gara pana la celalalt capat, e binevenita initiativa.
Trimis de Vice28 in 27.08.10 11:33:22
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în EFORIE NORD. A mai fost în/la: Eforie Nord, Neptun, Eforie Sud
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (Vice28); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
Bine ai venit in comunitate si multumim pentru impresii!
La capitolul "distractie&relaxare" ce nota ai acorda?
Ne-am bucura si am aprecia daca s-ar putea incarca si cateva fotografii.
Cred ca nu ai cautat suficient, pentru ca, din 16 august au scazut preturile la multe vile (chiar la 65-75 lei/camera) mult mai bine pozitionate si cu conditii bune de cazare.
Din pacate, cartierul nou din Eforie Nord e foarte prost pozitionat atat fata de centru cat si fata de mare si plaja si esti fortat sa te deplasezi cu autoturismul, insa parcarea costa 10 lei.
Parcarea intr-adevar costa 10 lei, dar fata de alte localitati/statiuni, tichetul primit este valabil 24 de ore si poti parca unde vrei atat in Eforie Nord cat si in sud fara a mai plati nimic in plus
Asa este, este valabil 24 de ore.
Am specificat pretul parcarii pornind de la ideea ca oamenii cauta cazare ieftina , dar e posibil sa fie nevoiti sa faca cheltuieli suplimentare datorita distantei dintre spatiul de cazare si plaja.