Ce pot sa mai zic. multumesc bunului Dumnezeu, ca mai exista asemenea oameni. Niste gazde de nota 10. foarte primitoare si cu bun simt. Mai ales doamna Elena. o super femeie, blinda, calda si foarte comunicativa cu toata lumea. Am crezut ca eu sunt favorizat. dar m-am inselat. Dinsa era asa cu toata lumea. toti cei cazati, iin preuna cu mine o vorbeau nu mai de bine. Am ramas uimit de bunatatea acestei doamne.
Majoritatea turistilor cazati [si eu bine inteles]. ne am decis sa revenim in aceasta vila cu drag.
Va multumesc doamna elena si sa fiti sanatoasa si sa aveti nu mai bucurii, in preuna cu toata familia dumneavoastra. Cu respect si sanatate
Doru -- Rodica si Mario [Alexandru] Saru mina.
Trimis de galea in 20.08.11 15:55:39
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (galea); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
- Coordonate GPS: 45.41904470 N, 25.53287020 E - neconfirmate încă
@doru galea, bine ai venit pe site si in comunitatea AmFostAcolo.
Te rog ca pe viitor sa eviti folosirea exclusiva a literelor de tipar, aceasta practica este nerecomandata si in general considerata lipsita de politete pe internet. In limbaj internaut, asta inseamna ca strigi la noi!!! Vezi aici
Te rog sa ne dai cateva informatii si despre pensiune - cum sunt camerele, cum este restaurantul, ce ati putut servi acolo.
Poti aduce completari folosind link-ul EDIT IMPRESII, iar daca timpul de editare a expirat poti scrie un ecou.
va rog sa ma iertati. chiar nu am avut de gind sa va supar. am scris cu caractere mari, deoarece am vrut sa-mi arat recunostinta. pentru aceste gazde [vila frida]. inca o data mii de scuze. multumesc anticipat
- Oct.2022 Totul a fost magnific — scris în 02.11.22 de ux127602 din CRAIOVA - RECOMANDĂ
- Nov.2018 Foarte bine — scris în 05.11.18 de Lucigabi din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Feb.2018 Nu recomanda — scris în 14.02.18 de claudia_modoran din CONSTANTA - nu recomandă
- Jul.2012 Super locatie - gazde foarte primitoare — scris în 04.08.12 de galea din BUCUREşTI - RECOMANDĂ