Vila Franceză(încă) NECLASIFICATĂ / MENIU
Vila Franceză Colibița, un adevărat colț de rai!
Vila Franceză este fără îndoială Colibița la superlativ. Dacă este o locație în România unde aș putea da nota 20 în loc de 10 acea locație ar fi Vila Franceză. Ca amplasare, vila este situată undeva în partea nordică a lacului, cobori câteva sute de metri din șosea și ajungi exact pe malul lacului. Întimitatea este garantată, nu ai nici cea mai mică șansă sa fii tulburat de oaspeți nepoftiți și nici măcar norocul să asculți muzica vecinilor. Chiar și gazdele te vor „deranja” doar la început când te așteaptă cu clătite calde și pe urmă doar o dată pe zi când te invită la o plimbare lină cu barca lor pe lac.
Vila are 4 dormitoare la etajul întâi, 3 la al doilea, un spațiu de joacă sau sală de conferințe sau dormitor la mansardă, după preferințe. Din fiecare dormitor vezi lacul în toată splendoarea sa. De asemena la fiecare etaj se poate transforma un looby într-un dormitor.
Tot parterul este un salon imens, cu o bucătărie demnă de un chef bucătar, cu multe canapele, masă la care pot mânca 20 persoane,
Biliard, sonorizare profesională, șemineu imens, totul aranjat cu un gust desăvârșit.
Afară este grătar pe cărbuni și ceaun plus încă un frigider cât un dulap de dormitor.
În fața vilei este un foișor metalic superb, cu canapeluțe și fotolii, un jacuzzi încălzit în care se pot bălăci 10 persoane, saună, șezlonguri, umbreluțe, trambulină pentru copii, două hidrobicilete în formă de lebădă, un caiac, loc de pescuit, loc de foc de tabără, cam tot ce crezi că ai avea nevoie și vă asigur că nu veți reuși să folosiți tot ce e pus acolo la dispoziție.
Vila se închiriază doar integral, probabil tocmai pentru a te putea bucura de tot ce e acolo în toată liniștea. Pare mult 3000 lei pe zi dar raportat la ce oferă prețul e mai mult decât decent.
Deși tot ce v-am povestit până acum este de vis, toate acestea pălesc în fața frumuseții desăvârșite a locului, a munților care înconjoară lacul, a liniștii și a sentimentului că în acel coț de rai timpul s-a oprit în loc. Este a doua oară când vin acolo, și este locul la care mereu mă voi întoarce cu toată inima. Am să las restul pozelor să vorbească în continuare pentru că nu reușesc să găsesc atât de multe cuvinte la superlativul absolut.
Trimis de dragh in 04.09.17 21:20:07
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în COLIBIȚA [BN].
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (dragh); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
@dragh: Am setat în program coordonatele GPS ale acestei destinaţii, rezultând următoarea poziţionare pe hartă -- click aici.
Ne poţi spune dacă-i ok? (măreşte zoom-ul de pe hartă cât e necesar, până la afişarea poziţionării / încadrării la nivel de stradă etc)===
Mutat în rubrica "Vila Franceză, COLIBIŢA [BN]" (nou-creată pe sait)
@webmaster26: Coordonatele sunt corecte.
Articol selectat ca fiind „de interes editorial crescut” (interes crescut din pdv al politicii saitului!)
— e fie (1) dintr-o destinaţie apreciată ca „inedită”, fie (2) despre un obiectiv/destinație la care, la momentul publicării, nu existau impresii recente.