Foxy - o cazare perfecta pentru pretentiosi asemenea mie
Cum este firesc, înainte de a pleca într-o scurtă vacanta la munte am urmarit cateva variante de cazare, pe care le-am selectat initial în functie de imaginile interioare si nu numai. Fiind destul de pretentioasă, am parcurs cu atenţie mentiunile celor care au poposit la vila Foxy din Predeal (Fox Valley). Initial un comentariu negativ m-a pus pe ganduri, dar insistand în cautari (poze, prezentari) am inteles usor ca erau observatii tendentioase ale unor carcotasi. Am facut rezervare, incantati de imagini si de faptul ca puteam beneficia de loc de parcare în curte - pentru masina nou-nouta.
Astfel, în perioada 11-14 0ctombrie a. c, împreuna cu familia, am stat la aceasta vila, unde m-am simtit excelent. Curtea spatioasă, amenajata cu locuri de masa confortabile si suficiente (amplasate in foisor si pe iarba), grătar, zonă de relaxare (cu balansoar si sezlonguri), zonă de joacă (amenajata pentru vârste diferite: leagăne, plasă elastică, ş. a) si parcare acoperită (distantată de locurile de masă).
Vila cochetă, cu încaperi foarte spatioase, cu mobilier de calitate si decorată cu mult bun gust, având spatii comune ample: living, dinning, bucatarie (complet utilata), terasă.
Camerele mari, luminoase, cu balcoane proprii, mobilier nou modern, băi impecabile, cu dotări potrivite cazării de 3 *+ chiar 4 (minibar, feon, plasmă). Totul a fost confortabil, cu gust, privelistea mirifică, iar gazdele amabile prietenoase si totdată discrete, încât putinele zile petrecute la Vila Foxy ne-au oferit linistea necesară pentru încărcarea bateriilor.
Dincolo de conditiile descrise m-au surprins plăcut si alte lucruri: solicitudinea gazdelor la dorinta noastra de a schimba camera dupa doua zile, pentru a avea si alta perspectiva..., pozitionarea excelentă a vilei ş. a...
Cu siguranta vom reveni cu mare placere la aceasta locatie de vis!
Trimis de Crinuta in 26.10.13 16:06:25
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (Crinuta); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
@Crinuta: - pentru masina nou-nouta, mersi de informatie, altceva nou ti-ai mai cumparat?
@Cristicop: contul AFA e gratis
Oricum, am retinut ideea: Elenusa, Livushka si Crinuta s-au simtit bine acolo. Si ne-au impartasit si noua asta, de pe conturile lor noi-noute
Iar pasajul
”am inteles usor ca erau observatii tendentioase ale unor carcotasi
e priceless.
- Jan.2019 O locatie cocheta intr-un cadru natural deosebit — scris în 24.01.19 de andreea_peteanu din CONSTANţA - RECOMANDĂ
- Oct.2018 Sejur exceptional la Vila Fox Valley — scris în 21.10.18 de CorneliaP din BUCUREşTI - RECOMANDĂ
- Aug.2017 Ca la mama acasa — scris în 02.09.17 de Crinuska din BUCUREşTI - RECOMANDĂ
- Aug.2017 Vila FOXY - o destinatie rara in sensul bun al cuvantului — scris în 06.08.17 de ciuca din GALAţI - RECOMANDĂ
- Jan.2017 Un weekend frumos intr-un loc special! — scris în 21.01.17 de sirbumada din CRAIOVA - RECOMANDĂ
- Jan.2017 Revelion de groază (cu proprietarii) — scris în 03.01.17 de U82752 din BUCURESTI - nu recomandă
- Oct.2016 Vila Fox valley - Predeal - Un loc minunat si un weekend de vis! — scris în 16.10.16 de AntonicaM din BUCURESTI - RECOMANDĂ