Buna seara, vroiam sa va scriu si eu impresiile dupa weekendul petrecut la Vila Foxy.
Pe scurt va spun ca nu este "big brother" asa cum spun alti utilizatori, vila le apartine doamnei Lucica si sotului dansei, care locuiesc acolo (pentru asta nu poti spune ca esti la big brother, oamenii sunt la ei acasa practic, nu se uita la ce faci, nu te controleaza, nu se uita ce mananci sau mai stiu eu ce). Mie mi s au parut 2 oameni la locul lor, care isi administreaza afacerea direct la fata locului, lucru foarte bun.
Camere curate, caldura, totul asa cum trebuie. Nu am avut nici probleme de genul s au uitat urat ca plange sau tipa copilul... Ce am cerut am primit, am facut un gratar, am mancat, baut, nimeni nu ne a spus sau cerut macar sa facem liniste sau ceva...
recomand cu caldura!
Trimis de razvan_rusu in 18.10.13 19:33:26
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în PREDEAL. A mai fost în/la: Predeal, bran, moeciu, sinaia, poiana brasov etc
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (razvan_rusu); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
@razvan_rusu: bun-venit în comunitatea AmFostAcolo.ro.
Îți recomand ca în eventualele alte recenzii să te concentrezi pe redarea propriilor impresii din locurile în care ai fost și nu pe "contrarea" părerilor turiștilor precedenți, pentru a evita senzația (pregnantă, aproape întotdeauna) că ai scris la comanda / invitația proprietarilor.
@razvan_rusu:
”Am fost la 'big brother'
... Pe scurt va spun ca nu este "big brother"...
Păi e, ori nu e?!? Titlul spune una (și mulți nici nu vor mai citi și textul, din cauza asta), iar articolul susține exact contrariul... Cel puțin derutant.
@Dragos: limba-romana.net/lectie/G ... -punctuatia-/81 poate asa intelegi dragos
@razvan_rusu: aveam o vagă idee despre ceea ce reprezintă ghilimelele în limba română; după citirea acelui „articol” (apropo, forma corectă a ghilimelelor în limba română e cea folosită de mine, dacă tot o dăm pe chestii din astea) m-am convins că n-am uitat încă lecțiile învățate la școală acum vreo patru decenii în urmă. Așadar, ai pus în titlul și corpul articolului denumirea unei emisiuni (sau format de emisiune, mai bine zis), inspirat/ă la rândul lui de un roman celebru („1984”), între ghilimele. Până aici, totul clar. Dar logica, tot îmi scapă...
Oricum, mersi pentru încercare.
@Dragos: am folosit ghilimele pt numele dat anterior acestei pensiuni/vile de un fost turist, nu pt a folosi numele unei emisiuni... Despre cautarile tale rapide pe google nu vreau sa comentez, nu are rost. Mai rasfoieste caietul acela si mai incearca, ghilimele in limba romana se folosesc in mai multe contexte, diferite ca inteles. Daca citeai "articolul" cu atentie observai. Dar ca sa le folosesc din nou, pe doamnele ghilimele, special pentru tine: "înaintea şi după reproducerea unui text"... deci reproducerea unui text... asa ca somn usor si nu mai comenta aici, ca e un post despre o pensiune, nu despre gramatica.
Logica e grea! Noapte buna
- Jan.2019 O locatie cocheta intr-un cadru natural deosebit — scris în 24.01.19 de andreea_peteanu din CONSTANţA - RECOMANDĂ
- Oct.2018 Sejur exceptional la Vila Fox Valley — scris în 21.10.18 de CorneliaP din BUCUREşTI - RECOMANDĂ
- Aug.2017 Ca la mama acasa — scris în 02.09.17 de Crinuska din BUCUREşTI - RECOMANDĂ
- Aug.2017 Vila FOXY - o destinatie rara in sensul bun al cuvantului — scris în 06.08.17 de ciuca din GALAţI - RECOMANDĂ
- Jan.2017 Un weekend frumos intr-un loc special! — scris în 21.01.17 de sirbumada din CRAIOVA - RECOMANDĂ
- Jan.2017 Revelion de groază (cu proprietarii) — scris în 03.01.17 de U82752 din BUCURESTI - nu recomandă
- Oct.2016 Vila Fox valley - Predeal - Un loc minunat si un weekend de vis! — scris în 16.10.16 de AntonicaM din BUCURESTI - RECOMANDĂ