Dupa ce anul trecut am fost extrem de incantata de conditiile de aici (vezi "Nu am crezut ca exista asa ceva si in Romania" postat anul trecut), am reusit sa rezerv o camera si anul acesta desi m-am trezit cam tarziu.
Gazdele amabile ca intotdeauna, saritoare, curatenia se mentine la acelasi standard, in fiecare zi se aspira si cel mai ascuns coltisor din camera, totul sclipeste de curatenie.
Noi am avut de aceasta data o camera tripla la etajul 2, putin mai mica decat cea de anul trecut, dar a fost foarte buna si asa, sunt in continuare foarte incantata de locatie si de gazde, cu siguranta vom reveni anul viitor.
Singurele mele sugestii pentru gazde sunt un router mai puternic pentru internet si spatiul verde pentru copii imbunatatit, in rest totul e de nota 20.
Faptul ca e aproape de plaja, magazine si farmacie in zona, curatenia si amabilitatea gazdelor fac aceasta locatie greu de trecut cu privirea cand cautati cazare buna pe litoralul nostru.
Trimis de danadragomir100 in 02.09.13 18:24:25
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (danadragomir100); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
@danadragomir100: Te-am ruga să (re)verifici coordonatele GPS, mai precis localizarea acestei unități pe harta interactivă AFA. Ne poți spune dacă-i ok? (mărește zoom-ul cât e necesar, până la afișarea la nivel de stradă - dacă-i posibil)
Mulțumesc.
@webmaster: Nu este corect localizata, este cealalta vila cu o alee si curte in spatele vilei
@danadragomir100: mulţumiri; cu ajutor tău, le-om "descâlci" noi imediat:
rog aruncă o privire peste următorul link maps.google.ro/maps?q=44. ... &hl=ro&t=m&z=16.
@nnaaee: parcarea este pe strada in jurul vilei
@webmasterX44.06784200,28.63602500: este corect localizata pe harta
Urmeaza "al treilea an aici"!!!
- Jul.2018 Pensiune acceptabila. Stațiune și plaja dezolante — scris în 12.08.18 de bubi din TâRGOVIşTE [TM] - nu recomandă
- May.2018 Vila Florian - condiții bune de cazare — scris în 29.05.18 de Floryn81 din RâMNICU SăRAT - RECOMANDĂ
- Jun.2015 Pacat ca vila Florian se afla in Eforie!!! — scris în 03.09.15 de medvi din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Aug.2014 O cazare ideala — scris în 26.08.14 de COSTIANA MEZEI din BRAșOV - RECOMANDĂ
- Sep.2012 Se poate si in Romania — scris în 01.10.12 de varuna din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Aug.2012 O impresie deosebit de placuta — scris în 03.09.12 de alinna din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Aug.2012 Hotel de 4 * — scris în 27.08.12 de ralu999 din SATU MARE - RECOMANDĂ