Nu recomand cazare la Vila Elodie Jupiter!
Buna ziua, nu stiu cum sunt acordate stelele la această unitate de cazare - vila nu o pot numi, doar cladire, am stat doar o noapte, cu toate va aveam rezervare trei nopți. Am fost 2 adulti, un adolescent de 16 ani si nepoată mea de 1 an si 6 luni.
Suport de rufe sau macar o sfoara sa intindem prosoapele - nu exista!
Daca cereți atât de mulți bani, ar trebui sa aveti si serviciile pe masura.
O doamna azi spala pe jos holul de acces, apa era neagra, daca asa se face curatenia ne mai miram de ce ne inbolnavim si noi si copii.
Camera sa zicem curatica!!! , patul sub orice critica la fiecare mișcare scartia, pernele erau pernute - mici 10/20 si 20/30, canapeaua din cealaltă camera, jale, iar baia asta e subiectul fierbinte zero. Cum sa stau cu un copil mic in mizeria de acolo, miros greu de vechi si murdar, acea faianță păcat de ea ca nu este îngrijită, in partea de jos la cabina de dus mucegăite si murdară, de cand nu a mai văzut dezinfectant? Cabina de dus mică rău, si geamurile murdare.
Chiuvetă fara sifon, scuze ma spălăm pe fata si pe dinti cu ochii închiși. am cerut să îmi lase in baie un mop si o găleata deoarece pe sifonul de la pardoseala refula apa de la chiuvetă la care am primit raspuns ca sterge dansa.
Dar nu e de sters - e de reparat stimată doamnă, la banii de 522 lei pe noapte ne-ai oferit nervi.
Oi fi eu mai pretențioasă dar nu cred, totuși puteti face investiție dacă vreți să aveți turiști. a doua zi am plecat, nu se poate, nu recomand celor cu copii mici, nepoți, nepotele.
Am întrebat aceeași doamnă de la receptie dacă apa din mică piscină este rece - mă care dansa a răspuns nu stiu.
Sincer imi pare rau ca nu am facut poze, dar dacă merge cineva am stat la studioul de la parter nr. 4. se verifică realitatea. Fotografiile de prezentare sunt retusate, de ce nu apare nici o poză cu băile? Din nici o camera.
sincer am inceput sa plâng, soțul meu m-a pus sa fac bagajul si am plecat. Va rog verificați de mai multe ori cand vreti sa mergeți undeva. Sincer imi pare rau, dar nu se poate sa mai acceptăm asa o bătaie de joc pe banii nostri.
Cu respect. Cristina
Trimis de Cristina51 in 28.07.18 19:33:36
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în JUPITER / AURORA. A mai fost în/la: Mara resort Venus, prezent MSR PORT MANGALIA.
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (Cristina51); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
@Cristina51: bun-venit în comunitatea AmFostAcolo.ro.
===
Câteva fotografii realizate de voi acolo ar fi mai mult decât binevenite — atât ca ilustraţie a textului, cât şi ca informaţie utilă, ele fiind căutate, apreciate (şi solicitate) de cititorii interesaţi în această destinaţie... Poţi folosi linkul amfostacolo.ro/pic_addnew ... 04&ridAnt=87880
Articol selectat ca fiind „de interes editorial crescut”
— (1) la momentul publicării, nu existau impresii recente în rubrica curentă SAU (1A) ar fi meritat rubrică nouă, dar crearea ei nu a fost considerată oportună (în acel moment);
— (2) depășește pragul minim calitativ & cantitativ impus unei astfel de selecții.