O dezamagire! Am facut rezervare cu plata in avans. La sosire: dezastru de mizerie si diferenta foarte mare intre fotografiile postate online si starea vilelor. O SCARA exterioara de acces in ambele vile, scara din metal, periculoasa atat pentru adulti dar mai ales pentru copii. Scara aceea nu e in fotografii... oare de ce?
Chiuveta de langa gratar cu scurgerea direct pe picioarele utilizatorului, paianjeni sub mesele de pe terasa si mizerie generala. Loc de joaca pentru copii foarte mic si cu un leagan ce scartaia ingrozitor.
Prin urmare am renuntat si ne-au fost returnati doar 50 RON cu mentiunea "patronul a spus ca impartim paguba deoarece camera nu a mai fost inchiriata de nimeni dupa ce a fost refuzata de noi in dimineata respectiva... Oare de ce nu a mai vrut-o nimeni in plin sezon - 10 iulie?
Deci nu va lasati pacaliti de reclama de pe net. Nu tot ce straluceste e din aur! Mentionez ca nu am postat acest comentariu negativ din cauza nereturnarii integrale a sumei. E deranjant faptul ca dupa 10 ore de drum vezi ca una ai sperat sa gasesti ai alta e realitatea.
Trimis de 1500maya1500* in 16.07.11 14:33:28
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în EFORIE NORD.
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (1500maya1500*); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
Bine ai venit pe site si in comunitatea AmFostAcolo. Regretam experienta neplacuta insa, conform regulamentului, articolul va fi publicat cu titlu informativ, fara note, intrucat nu ati fost cazati efectiv acolo.
Te mai asteptam si cu alte recomandari, speram mai placute.