O nunta asa cum ne-am inchipuit-o noi!
Multumiri doamnei Simona care a dat dovada de un profesionalism remarcabil. Caldura si amabilitatea dansei cat si a intregului personal impreuna cu conditiile de cazare ne-au facut sejurul de neuitat.
Am inchiriat pensiunea in perioada 27-29 mai 2016 pentru organizarea nuntii noastre.
Mancarea oferita de local a fost foarte buna ("ca la mama acasa"), majoritatea ingredientelor provenind din ferma pensiunii.
Restaurant foarte incapator pentru grup de 90 de persoane.
Decorul pensiunii si peisajul sunt incantatoare.
Recomandam cu drag La Doi Ponei!
Trimis de Gabi Adi S in 14.06.16 02:18:58
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în BUȘTENI.
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (Gabi Adi S); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
- Coordonate GPS: 45.39320600 N, 25.54265800 E - CONFIRMATE
@Gabi Adi S: bun-venit în comunitatea AmFostAcolo.ro.
Şi... "Casă de piatră" şi din partea noastră.
Acest prim articol este publicat însă fără note (şi fără PMA), cf Regulamentului - art 14, secţ. B, Cap. 1
”14) [adăugat în 27.9. 15] Articolele care descriu nunţi, botezuri, alte evenimente private — organizate, evident, în condiţii cu totul particulare — nu sunt acceptate în concurs = se publică fără PMA. În plus, articolele se publică FĂRĂ NOTE (notele nu sunt relevante pentru condiţii de cazare sau de servire a mesei etc din postura unui turist)
- Jul.2017 Cantonament — scris în 16.07.17 de Hadrian22 din TARGOVISTE - RECOMANDĂ
- Feb.2016 Recomand fara rezerve! Foarte frumos! — scris în 13.02.16 de ADRIANBZ din BUZAU - RECOMANDĂ
- Jul.2015 Am fost acolo, dar nu mai mergem — scris în 05.07.15 de CameliaR din BUCUREşTI - nu recomandă
- Apr.2015 Nicaieri nu-i mai bine ca acasa! — scris în 28.08.15 de veraalexe* din PANTELIMON [IF] - RECOMANDĂ
- Jun.2013 Banchet de neuitat — scris în 20.06.13 de profesor din FOCSANI - RECOMANDĂ
- Nov.2012 Un sfarsit de saptamana minunat, dupa 5 zile de munca — scris în 26.11.12 de man aurel din BOCSA
- Nov.2012 O destinatie impresionanta — scris în 26.11.12 de Cosarita din BUCURESTI - RECOMANDĂ