Recomand aceasta vila, este langa plaja, aproape de magheru street, media pret- calitate este foarte buna,
camerele spatioase, curate, mobilier nou si personalul foarte amabil si dragut!
am fost in luna iunie pt un weekend si a fost f ok, as mai fi mers aici dar este fully booked! trebuie rezervare din timp! asa ca sejur placut!
Trimis de iacobel in 28.06.12 20:48:16
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (iacobel); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
@iacobel: Ma bucur ca ai avut parte la Vila Dini de o cazare excelenta si ca totul a fost de nota 10. Poti sa ne dai mai multe amanunte? Cat a costat o noapte de cazare, unde este - mai exact - aceasta vila, cum sunt camerele, ce posibilitati de servirte a mesei sunt...
Cu doar cateva randuri scrise in graba si cu note maxime fara exceptie, nu stiu cata lume poate fi convinsa.