Am fost cu sotia si cu cei doi copii si nu ma asteptam sa fie atat de placut.
Vila Del Mar este situata pe malul marii la 50m de plaja, in cartierul de vile Steaua de mare si este administrata de niste oameni deosebiti
Recomand tuturor familiilor la care le place linistea si briza marii sa petreaca cel putin o vacanta acolo.
Va las web-ul click aici.
Trimis de VIRGIL1311 in 27.04.10 20:24:55
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (VIRGIL1311); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
Greu sa ne convingi cu asa impresii... macar niste fotografii sa ne arati, poate asa ne starnesti curiozitatea.
ne dai si noua niste indicii referitor la cazare? cum sunt camerele? ce facilitati ai avut? Cum e locatia pentru copii mici? Ati incaput toti 4 intr-o camera sau ati avut 2 camere?
Un reviw de genul: "nici o masa fara peste".
Multumim pentru link, ne servim si singuri.
Desi numarul de cuvinte a depasit pragul pentru acordarea automata a PMA, ma vad nevoit sa recunosc faptul ca ele nu prea contin suficienta informatie utila sitului si cititorilor nostri; asadar am retras mia de puncte. Acestea pot fi "recastigate" prin adaugarea de informatii/raspunsuri la intrebarile deja puse.
Cam scump la cuvinte... Ceva preturi pe la cazare. ceva despre masa, posibilitati de distractie...
Asteptam cu interes...
mda... acum am vazut si pozele. foarte ciudat cum apar poze din aprilie - mai la o povestire (!) despre un sejur din... august!
si nu tine faza cu "nu era reglata data la aparat", pentru ca pomii apar cam desfrunziti si nu cred ca asa arata ei vara. (in schimb, unele dintre pozele oficiale de pe saitul vilelor, au date apropiate imprimate! )
- Aug.2009 Locatie gasita in graba... — scris în 15.08.10 de GABIALDO* din BUCURESTI - nu recomandă