Am revenit pentru a doua oara consecutiv la Vila Cristal sa ne petrecem revelionul pentru ca si cel anterior a fost de neuitat si am ales din nou aceasta vila pentru amabilitatea si caldura cu care am fost primiti de proprietari,
Vila este situata spre marginea statiunii nu departe de Aqua parc President are 3 etaje cu mocheta peste tot aceasta continua de pe hol in camere fiecare etaj avand o alta nuanta, se face curatenie zilnic, e multa liniste, camere spatioase dotate cu frigider tv aer conditionat si unele camere au seif, fiecare avand balcon
In pretul camerei a intrat si folosirea gratuita a salii de gimnastica, o sala cu o masa de ping pong, si una cu o masa de biliard, are ce asemenea si o bucatarie spatioasa si dotata cu de toate pentru pregatirea unei gustari si punctul forte a fost o camera dotata cu un bazin imens de jacuzzi si o sauna toate incluse in pretul camerei
Nimicde reprosat recomand cuplurilor dar si familiilor cu copii are si parcare gratuita
Este la jumatatea distantei dintre Aqua parc President si strandul Apollo in plus de la receptia vilei puteti achizitiona niste tichete care ofera reducere la strandurile din statiune inclusiv la Aqua parc President
vom reveni cu placere de fiecare data aici pentru ca ne-am simtit foarte bine
Trimis de marius_s27* in 19.05.13 20:48:31
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (marius_s27*); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
@marius_s27: bun-venit pe sait şi în comunitatea AmFostAcolo.ro.
- Jul.2023 Prima data la Baile Felix — scris în 09.08.23 de apophis26 din TâRGU JIU - RECOMANDĂ
- Aug.2014 Ok! — scris în 28.08.14 de sorin_bz din HUNEDOARA - RECOMANDĂ
- Jul.2013 Un hotel super — scris în 31.07.13 de Mariana-Elena din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Jun.2013 Foarte multumitor! — scris în 02.07.13 de anaderol88sik din HUNEDOARA - RECOMANDĂ