Dupa o vizita la Manastirea Prislop si incercarea de a ne caza in Hateg, am ajuns in Hunedoara, la Vila Corviniana. Este o locatie deosebita, fiind amenajata in stil medieval clasic, pe malul raului Cerna, la o distanta foarte mica de impunatorul castel.
De cum am intrat am fost intampinati de o doamna foarte draguta si amabila (mai tarziu am aflat ca era chiar proprietara), dispusa sa ne arate camerele disponibile.
Sincera sa fiu, ca prima impresie, vazand vila din exterior, nu ma asteptam sa gasesc cine stie ce confort in interior, total fals. Cele trei camere aratate, decorate in stil clasic medieval, (cu mici amanunte moderne) aveau ceva aparte care iti dadeau impresia ca faci parte din acel decor, . Camera aleasa a fost nr 3, foarte mare, cu patru ferestre imense, cu vedere si spre malul apei. Am avut placerea sa descopar baia, amenajata modern, cu obiecte de toaleta, albul prosoapelor si halatelor de baie, papucii de unica folosinta si cabina de dus incapatoare. In mijlocul camerei se gasea masuta cu televizorul lcd, diagonala mare si parola wi-fi. Alaturi se gasea minibarul, cu cateva sticle de apa, ceva sucuri si parca ceva dulce, preturile sunt destul de mari... Iar piesa de rezistenta, dupa parerea mea, patul, foarte mare si confortabil, numai bun pentru un somn odihnitor.
In curtea interioara, pe langa terasa, se gasesc si cateva locuri de parcare.
Restaurantul nu l-am vizitat, deci nu pot sa spun ceva in mod deosebit.
Multe pot fi spuse, dar las ca restul sa fie descoperit de cei care vor ajunge acolo, ca da, recomand cu multa caldura aceasta vila.
Trimis de wasi in 17.10.13 22:13:42
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în HUNEDOARA.
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (wasi); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
- Aug.2016 Sarlatanie pe fata — scris în 21.08.16 de calin54 din BUCURESTI
- Aug.2016 Hotel kitsch si urat mirositor — scris în 11.08.16 de petrenicolae din BUCUREşTI - nu recomandă
- Mar.2015 Frumos, curat, bine amplasat — scris în 14.03.15 de mariah din BRAșOV - RECOMANDĂ