Doamna Cornea a inteles ce inseamna calitatea serviciilor in turism, daca toti managerii de top din acest sector ar fi ca dumneai turismul romanesc ar iesi din criza.
Recomand cu caldura vila Cornea tuturor celor care vin la odihna in Eforie Nord, gazde deosebit de ospitaliere, agreabile, curatenie perfecta in camere, dotare absolut noua, zona linistita.
Am fost adusi de la gara la vila, cine mai face asa ceva in ziua de azi... toate acestea sunt ingrediente de nota 10 pentru un concediu foarte reusit de odihna la mare... In mod sigur anul viitor tot la dumneaei vom veni. Nu pot sa spun decat multumin pentru toate.
Trimis de Popovici Dan in 15.08.12 19:46:13
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în EFORIE NORD.
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (Popovici Dan); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
@Popovici Dan: bun-venit pe site si in comunitatea AmFostAcolo!
Multumim pentru impresii, te asteptam si cu alte recomandari din vacantele tale trecute sau viitoare
Te rog sa ne dai cateva detalii si despre vila (dotarile camerelor, posibilitati de luat masa, departarea fata de plaja)
Poti aduce completari folosind link-ul EDIT IMPRESII, sau daca timpul de editare a expirat, poti scrie un ecou.
- Jul.2013 Relaxare — scris în 18.07.13 de sory78 din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Jul.2011 O vacanta reusita — scris în 16.07.12 de dellia_pan din PIATRA NEAMT - RECOMANDĂ