Am revenit dupa o perioada de absenta pe ,,Am fost acolo''...
Pentru ca se apropie perioada concediilor de vara vreau sa adaug impresiile din concediul petrecut vara trecuta la Eforie Nord, la Vila Coralis.
Din punctul de vedere al cazarii pot sa spun ca in general a fost ok.
Camera am avut-o la etajul 2, vedere la strada (pe partea opusa marii); destul de mare-tripla (pat matrimonial+canapea), curatenie, aer conditionat functional, balcon mare. Fiind pe partea cu strada, unde sunt si numeroase terase, a fost si mult zgomot. Ne-a impresionat placut baia, unde, aerisirea se face exemplar fata de alte unitati de cazare de pe litoral.
Mancarea cred ca e punctul forte al acestei unitati, terasa-restaurant de la parter servind preparate foarte bune si la preturi destul de ok. Din cate am observat, au brutarie, cofetarie si bucatarie proprie, doamna patroana implicandu-se foarte mult in toata activitatea din unitate (pentru asta primeste un mare „BRAVO'' din partea noastra).
Am lasat la sfarsit surpriza neplacuta pe care am avut-o cand am predat camera, si anume, sa lipseasca un prosop pe care noi nici macar nu l-am folosit! Asadar atentie mare la prosoape deoarece am inteles ca aceasta problema este destul de des intalnita aici, mai ales ca pe balcon nu sunt clesti pentru prinderea rufelor. Si inca ceva: atitudinea doamnei de la receptie ar putea fi mai prietenoasa.
Despre statiune pot spune ca TREBUIE sa se implice cineva cu adevarat pentru a putea sa se ridice la nivelul unde a fost cu ceva timp inainte. Pavele ridicate din trotuar, lipsa becurilor pe faleza, gunoiul intalnit la tot pasul pe marginea trotuarelor, sunt numai cateva din motivele care pot alunga turistii...
Per total noi ne-am simtit bine, poate in viitor vom reveni, deocamdata anul asta vom petrece concediul din nou la Mamaia.
Trimis de madalinac in 17.06.14 16:13:16
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în EFORIE NORD.
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (madalinac); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
- Coordonate GPS: 44.06060884 N, 28.63628805 E - neconfirmate încă
- Jul.2012 Un sejur excelent — scris în 07.08.12 de aenache din RM VALCEA - RECOMANDĂ
- Jul.2012 Acolo nu! — scris în 27.07.12 de pop ionela din CLUJ NAPOCA - nu recomandă
- Aug.2011 Un sejur linistit — scris în 22.09.11 de ALONDRA din BACAU - RECOMANDĂ
- Aug.2011 Un sejur asa cum ne-am dorit — scris în 05.09.11 de gubipek din ROMANIA - RECOMANDĂ
- Jul.2011 Sejur neplacut — scris în 04.07.12 de poro din BUCURESTI - nu recomandă