Am fost in august 2013 cu sotul si inca o familie cu copil de 2 ani.
La telefon gazdele au parut foarte ok, insa in momentul in care am ajuns acolo am fost luati peste picior. Sunt niste persoane groaznice si imi cer scuze pt cuvant dar sunt cu adevarat "nesimtite".
Nu am putut sta la ora 22:30 seara sa vorbim pe terasa pentru ca deranjam. Poate trebuia sa vorbim in soapta. A doua zi dimineata s-a trantit usa din cauza vantului si proprietara a venit sa urle la noi ca scrie mare peste tot sa nu trantim usa, i-am explicat ca a fost curent dar ea tipa la noi sa tinem de ele.
In prima seara nu a functionat apa, nici rece nici calda.
Am fost decazati la ora 10 pt ca asa e regula la ei, regula care eu nu am mai intalnit-o nicaieri - si am calatorit ceva. Si nu doar ca am fost decazati, a aparut la usa noastra cu mopul in mana la ora 10 sa ne dea afara iar cand am vrut sa mancam ceva ne-a zis ca trebuie sa mutam masina ca poate vine altcineva, ca atare nu am mai baut nici macar o cafea. Nu ni s-a oferit acces la bucatarie sau gratar.
Bonul fiscal pentru cazare (care nu am inteles de ce l-am mai primit - poate doar ca sa ne enervam mai rau) era pentru cu totul alta suma, mult mai mica decat platisem noi.
Aspectul pensiunii si curatenia nu compenseaza cu nimic comportamentul gazdelor. Nu mi-a facut nici o placere sa stau acolo. SI ESTE FOARTE DEPARTE DE PLAJA!!!
Trimis de analexa in 07.08.13 15:24:15
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în EFORIE NORD. A mai fost în/la: Tot litoralul, toti muntii, Maramures, Moldova, Bucovina etc.
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (analexa); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
- Coordonate GPS: 44.06454100 N, 28.62708300 E - neconfirmate încă
@analexa: bun-venit pe sait şi în comunitatea AmFostAcolo.
Mulţumim pentru impresii, te aşteptăm şi cu alte recomandări din vacanţele ori excursiile tale trecute sau viitoare - sperăm mai generoase în ce priveşte nivelul de detaliere oferit, pe viitor.
Pentru eventuale completări, adăugiri, corecturi poţi folosi linkul EDIT IMPRESII, afişat cu roşu sub textul trimis - permanent până la publicarea articolului. După publicare, completările se pot aduce prin rubrica ECOURI (cea de faţă); eventualele erori se pot corecta prin folosirea funcţiei "Sesizează...", afişată (cu roşu) dedesubtul textelor sau fotografiilor încărcate.
Diferenţa dintre suma plătită şi cea înscrisă pe bonul fiscal a intrat într-un fond de întrajutorare a persoanelor care doresc să "cânte" la ANAF despre practica evaziunii de la cele obişnuite.
Bonul v-a fost eliberat tocmai pentru încurajare de a face demersul la organele fiscale ca o "răsplată" pentru tratamentul aplicat.
Bravo, imi place atitudinea ta, ar cam trebui "scarmanati" acesti asa zisi patroni pentru ca si din cauza lor santem vazuti prost in lume. Daca erati turisti straini tot asa se purtau?
Chestia cu -E DEPARTE DE PLAJA- mi-a placut!
@analexa: Multumesc Andrada pentru cuvintele "alese, elevate ". Nu te caracterizeaza, am ramas surprinsa. Referitor la acea usa care o tot tranteati pentru ca se facea curent am venit si te. am rugat frumos sa aveti grija sa nu o mai trantiti, acestea fiind singurele cuvinte pencare vi le. am adresat. Nu imi sta in caracter sa URLU. Referitor la apa calda si cea rece, a fost o problema de inchidere a robinetului in baia respectiva si a doua zi la prima ora s-a rezolvat. Imi amintesc ca prietenii tai au venit seara tarziu de la bulgari si nu v. a facut nimeni nici un fel de observatie. Fiecare vila are dreptul de a-si alege ora check-inului si resctiv a check-outului pe care nu o impuneti voi.
Te informez ca bonul de casa a fost emis corect, dar probabil ca tu nu stii faptul ca pentru avansul din banca nu se emite bon fiscal, deci, aduna avansul din banca cu bonul fiscal emis si rezulta costul intregului sejur.
Iti urez un an bun.
NB Costa1cst este (sau a fost) reprezentant al unității
- May.2021 O mini-vacanta relaxanta — scris în 06.06.21 de ux120017 din BUCUREșTI - RECOMANDĂ
- Aug.2017 Gust amar si dezamagire totala — scris în 31.08.18 de Brenda Ami din IAşI - nu recomandă