Vila Cocor2 / MENIU
Rasarit de soare vazut din pat la Vila Cocorul Eforie Nord
Am beneficiat de cazare in Vila Cocorul din Eforie Nord in timpul unei calatorii in tara si strainatate. Am fost impresionat de conditiile de cazare din aceasta unitate.
Amplasare: direct pe plaja (trebuie doar coborat pana la malul marii)
Cazare: Este de fapt un apartament dintr-o cladire cu 4 apartamente.
Living mare cu pereti din sticla, pat matrimonial orientat catre plaja si mare (rasarit de soare vazut din pat), mobilier, tv, balcon cu vedere tot spre mare cu mobilier de plastic, inca un dormitor cu mobilier complet, tv, bucatarie mica dar utilata cu tot ce trebuie, frigider, plita, etc., hol, baie cu dus, WIFI, parcare in curte, foisor, gratar, loc de joaca copii.
Agrement: in statiune, fiind foarte aproape de zona Belona
Recomand aceasta unitate chiar daca in acest an pretul de extrasezon (pana iunie) este 90 ron iar acum este spre 300 ron, totusi merita din plin pt 2 familii.
Pretul in 2013 era 80 ron in extrasezon,am platit 50 ron deoarece unitatea de cazare unde am rezervat nu era renovat complet (o pensiune tot in Eforie Nord acelasi proprietar - detalii in alt review) si mi s-a oferit cazarea in Cocorul.
Trimis de AZE in 28.07.15 22:36:40
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în EFORIE NORD.
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (AZE); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
@AZE - Am setat în program coordonatele GPS ale acestei destinaţii, rezultând următoarea poziţionare pe hartă -- click aici.
Mutat în rubrica "Vila Cocor [Eforie Nord], EFORIE NORD/SUD" (nou-creată pe sait)
Mulțumiri pentru amabilitatea încărcării fotografiilor, ca ilustraţie a impresiilor.
@webmasterX: Este bine, amplasarea lângă faleza aproape de Belona
@webmasterX - sper ca nu este o problema daca se mai adauga fotografii la un review mai vechi cu conditia ca fotografia sa fie facuta exact in perioada mentionata in review?
@AZE - absolut nici una = ba din contră, ne bucurăm şi noi şi cititorii
- Jun.2023 Un weekend minunat — scris în 26.06.23 de MF196974 din BUCUREșTI - RECOMANDĂ
- Sep.2017 Am fost si nu m-as mai duce — scris în 22.09.17 de cosinelu din BUCUREşTI - nu recomandă