Pentru 4,5 zile de locuit la aceasta pensiune este chiar bine, piscina curata, sezlonguri4,5 buc. fara umbrele, curtea foarte mare si ingrijita, mere, pere, zmeura, mure, piersici si aproape toate legumele, care se foloseau la prepararea mancari facuta de propietar, nea Florin un bucatar destul de bun, dar nu chiar de Master-Chef.
Camerele destul de aranjate, dar mai trebuie umblat pe la bai, cu ceva imbunatatiri.
La pensiune preturile la mancare acceptabile, iar la bauturi chiar foarte bine, mai ieftin ca la market. Nea Florin patronul, are o crama cu de toate, de la tuica, palinca, vin, de 2-3 feluri, plus tot feluri de muraturi si zarzavaturi toate din gradina propie.
Distanta pana la plaja era de 10-15 min. mers lejer si tot la fel pana in centru statiuni.
Trimis de jokermen2001 in 27.06.12 10:33:14
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (jokermen2001); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
@jokermen2001, au si camere cu 3 paturi? 400 lei inseaman doar cazare?
@mmierla: Au si cu 2 si cu 3 paturi. Eu am dat 100ron camera cu 3 paturi, dar am inteles ca se scumpesc de la 1 iulie.
@Stefan_Iulian: Cum intri in Costinesti, la rond faci dreapta si este pe str. Schitului nr. 32. De la rond 50m pe partea dreapta.
- Jun.2020 Nu recomand — scris în 01.08.20 de ux116472 din DEJ [CJ] - nu recomandă
- Aug.2017 Pensiune de 1* cu pretentii de 3*. Cu siguranta nu mai merg acolo niciodata — scris în 10.08.17 de lonely wolf din BUCURESTI - nu recomandă
- Aug.2013 O atmosfera placuta — scris în 10.08.13 de dorubarsan din FAGARAS - RECOMANDĂ