Vila Casa Stefan [2 Mai](încă) NECLASIFICATĂ / MENIU
Mai bine decat la vechile gazde / Mai slab ca la altii...
La capatul dinspre sud al satului, peste drum de 'clasicul' "la Dinamo" se afla si aceasta vila. Nu are nimic iesit din comun, nici pe afara, nici pe dinauntru. E o constructie ceva mai veche, facuta cu economie (fara termopane, aer conditionat si alte 'fite'), dar are dotarile de baza: un pat (bun!), un televizor in camera, apa calda (atentie! cu parcimonie, boilerul are doar 20l si e impartit/comun la doua camere! tot din cauza asta, este doar la dus - la chiuveta va veti spala doar cu din aia rece!) si pe ici-colo putin internet wireless (la mansarda am gasit doar pe terasa, in camera semnalul lipsea cu desavarsire). Se mai ofera acces la bucatarie si cate un frigider mare pe fiecare etaj (comun cu ceilalti 'colocatari' de pe acel etaj).
Prosoape, sapun, sampon, hartie igienica e bine sa aveti prin bagaje. Fie nu-s de gasit, fie se termina pe parcurs...
Curatenie n-am observat sa se fi facut cat timp am stat acolo (vineri dupa-amiaza - duminica dimineata). Iar cand am impins un obiect sub pat, cam scrasnea parchetul a nisip... n-am avut curaj sa ma aplec sa ma uit... Oricum, ce era la vedere nu era nici prafuit (desi pe strada se ridica nori de praf ori de cate ori trece un vehicol), nici murdar/patat. Mobilierul in stare buna.
Eh, la cati bani am dat... a fost bine.
Trimis de Dragoș_MD in 22.06.09 15:52:11
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în VAMA VECHE / 2 MAI.
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (Dragoș_MD); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
- Coordonate GPS: 43.78330500 N, 28.57697530 E - neconfirmate încă