Incep prin a preciza ca in Eforie Nord sunt mai multe locuri de cazare care poarta denumirea de Casa/Vila Andrei: locatia in care am fost noi este cea de pe Str. Ion Creanga, Nr. 6, pentru a nu genera confuzii.
Este o vila cu 2 etaje situata in partea vestica exterioara a statiunii. Asadar, distanta este considerabila pana la plaja din Eforie, noi ne-am deplasat cu masina.
Camera a fost curata, dotata cu baie, televizor si aer conditionat, mobilier nou si in stare buna. In ceea ce priveste dotarea cu frigider, pe fiecare etaj exista unul pe hol. Pentru cei mai sensibili, aceste figidere fac ceva zgomot pe timpul noptii, dar noi am reusit sa dormim bine.
In ceea ce piveste baia, aceasta era curata, dotata cu cabina de dus. Un minus a fost mirosul de canalizare ce provenea din baie care ne-a deranjat cat am stat acolo, am tinut usa la baie inchisa.
Pensiunea era prevazuta si cu bucatarie comuna; noi nu am folosit-o, dar am vazut ca era curata si dotata cu tot ce ai fi avut nevoie: mese, aragaz, frigider etc. atat in aer liber, in curte, cat si in pensiune.
Propietarii pensiunii au fost draguti, am facut rezervarea fara sa platim un avans si totul a decurs bine. De asemenea, am reusit sa ne cazam la acesta pensiune doar o singura noapte de sambata, ceea ce la celelalte locatii de cazare a fost practic imposibil.
Per total, am petrecut un weekend foarte ok la mare, intr-un loc de cazare decent utilat cu tot ce am avut nevoie.
Trimis de cristenfgs in 28.07.13 12:31:32
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (cristenfgs); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.