Vila Carolina Apulum(încă) NECLASIFICATĂ / MENIU
Casa vecina cu cetatea
Toata lumea imi spunea ca trebuie sa vizitam Alba Iulia, in special cetatea.
Ok, bun, haide.
Am cautat dupa 1 mai, o vila/apartament/hotel care sa ne cuprinda cele 3 familii care porneam la drum. Asa am ajuns la Vila Carolina Apulum. Am facut rezervare pe booking, ne-am conversat telefonic cu proprietarul, toate bune si frumoase, am plecat la drum.
Recunosc ca am avut ceva indoieli. Pe site vila arata impecabila. Imi doream sa nu fie poze vechi si acum sa ne alegem cu cine stie ce.
Proprietarul este foarte amabil si calm. Pentru ca am plecat din Buc tarziu, am ajuns tarziu. Nu a fost o problema. Dl. Proprietar ne astepta.
Vila arata impecabil. Gasesti absolut tot ce iti doresti si ai nevoie inauntru. Are bucatarie, 2 bai (una la parter cu cabina de dus, una la etaj cu jacuzzi de 2 persoane) 3 dormitoare cu pat matrimonial si 1 birou cu canapea extensibila si o canapea in living ce poate cuprinde 8 pers.
O curatenie impecabila peste tot (mai ales ca mobila este alb cu negru, nu ma asteptam sa nu vad praf) iar asternuturile de pe paturi miros incredibil de bine.
Bucataria este dotata cu absolut tot ce este necesar. Gasesti chiar si ulei, piper, sare, dar si la dispozitie (fara costuri suplimentare) pastile pentru espressor, 2 sticle de apa plata si apa minerala la 2l, 6 doze de cola si 6 doze de sprite, cutii cu sucuri de portocale.
Dotata cu centrala proprie, nu duci lipsa de caldura nicaieri in casa.
Una peste alta am nimerit foarte bine la un cost mai mult decat rezonabil.
Trimis de ionelab* in 20.05.17 16:20:21
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în ALBA IULIA.
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (ionelab*); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
@ionelab: Am setat în program coordonatele GPS ale acestei destinaţii, rezultând următoarea poziţionare pe hartă -- click aici.
Ne poţi spune dacă-i ok? (măreşte zoom-ul de pe hartă cât e necesar, până la afişarea poziţionării / încadrării la nivel de stradă etc)===
Mutat în rubrica "Vila Carolina Apulum, ALBA IULIA" (nou-creată pe sait)
@webmaster26: da, este ok
- Oct.2018 Excelentă alegere — scris în 15.10.18 de amiancu din HAţEG [HD] - RECOMANDĂ
- Jul.2018 Garanția unui sejur minunat — scris în 06.07.18 de Mirela bv din BRASOV - RECOMANDĂ