Am călătorit mult în România, dar nicăieri nu am găsit până acum gazde atât de drăguțe, de ospitalieră și de deschisă cu musafirii săi precum ne-a fost dat să întâlnim la Vila Bica, un loc superb aflat într-o zonă liniștită din Sovata.
Ce ne-a plăcut:
- Ospitalitatea, amabilitatea: Gazdele sunt discrete, primitoare, cu mare atenție spre confortul turistului, te simți aproape ca în casa ta. Cu această cale îi mulțumesc familiei Bica pentru amabilitatea de care am bucurat impreună cu familia mea.
- Poziționarea vilei: Amplasată fiind în mijlocul stațiunii, la circa 5 minute de mers pe jos pâna la lacuri, vila este ferită de zgomotul specific sezonului estival. Vila este situată în mijlocul naturii, la marginea pădurii seculare de fagi. Se afla într-o zonă, aproape într-un loc de vis unde am petrecut un concediu ideal.
- Camerele sunt foatre spațioase, cu mobilier din lemn de calitate și foarte curate, cu o atmosferă caldă și primitoare, cu balcoane proprii plin cu flori și cu o minunată deschidere către livadă si pădure. Vila are și o bucătărie dotată cu toate utilitățile necesare.
- Curtea atent îngrijită și decorate cu flori, cu o livadă mare, cu un pavilion din care ai parte de o vedere panoramică asupra localității.
Am fost mulțumită de cazare, de comportamentul responsabil al familiei și recomand cu mare căldură această vilă. Am apreciat cadrul intim, confortul și curățenia camerelor și amabilitatea gazdelor. A fost o experiență minunată.
Trimis de ildike79 in 02.06.14 18:44:32
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în SOVATA [MS].
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (ildike79); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
- Coordonate GPS: 46.59618430 N, 25.08191740 E - neconfirmate încă
Datorită acestui review am avut bucuria sa cunosc si sa simt din plin discreția si armonia acestei locații de cazare.
M-am amuzat sa constat ca, intre timp, livada s-a făcut mare.
@izabiza:Sunt bucuroasa ca am reusit sa fac sa aveti parte de o vacanta linistita si excelenta.
- Aug.2015 Vila Bica sau visul unui sejur de vară la Sovata — scris în 29.09.15 de izabiza din IAşI - RECOMANDĂ